Publicat 19 Mar 2021 | Expiră 19 Apr 2021

Cyber Security SOC Analyst

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

For our client, a world leader in providing technology and business solutions to people, clients and communities, we are looking for Cyber Security SOC Analysts with:

IT related University Degree or equivalent work experience;
Fluent English speaker (fluency in German is a plus);
Sound knowledge and experience in at least 3 of the areas of: network/server/client/application security, system administration and operating systems;
Experience in network and log analysis;
Sound knowledge about attack methodologies and experience in using SIEM tools, preferably Splunk Enterprise;
Knowledge about the following technologies would be an advantage: XSOAR security orchestration, and User Behavior Analytics (e.g. Exabeam), ServiceNow ticketing system, Digital Shadows Threat Intelligence, AWS, Linus/Unix administration.

Descrierea jobului

Acting as a Single Point of Contact for service customers;
Performing initial assessment of information security alerts and incidents;
Correlating incidents with other security events, incidents, vulnerabilities and threat intelligence information (threat hunting);
Defining recommendations for response actions;
Creating incident reports and tickets and supporting customers in incident handling and response;
Observing cyber security news feeds, identifying emerging threats and creating intelligence reports.

Additional details:
Schedule: working in 3 shifts, 8 hours/day, 5 days/week;
Location: remote;
Benefits: medical insurance, additional vacation days, possibility to advance to senior positions or choose a different career path inside the company.

No: PR/020684

Descrierea companiei

...Lugera & Makler detine aspectul, abilitatile, instrumentele si tonul de entuziasm pentru a avansa lucrurile! Te pot ajuta? ...entuziast si gregar!…de ajutor si prezent!...tanar si destept!...ah, aproape ca am uitat: de asemenea, aratos!… Aceasta este pe scurt echipa Lugera & Makler din Romania.

La fel ca si colegii nostri din Olanda, Republica Ceha, Armenia, Polonia si Slovacia, suntem o gramada de oameni dedicati, fericiti, gata sa infrunte intr-un mod natural, pozitiv si prietenos toate provocarile tale...o gramada de oameni la serviciu de oameni, neconditionat!

...Alaturi de Lugera & Makler vei gasi cea mai minunata companie de resurse umane, angajamentul pe termen lung, dedicarea cu norma intreaga la locul de munca, precum si cele mai extraordinare petreceri vreodata ( suntem cunoscuti pentru locul de munca plin de distractie )...

...Ori de cate ori aveti nevoie de un partener si prieten pe termen lung, autentic si devotat, sunati-ne!…Vei simti dorinta in abordarea noastra de a fi flexibil, extrem de inovatori, ascutiti, netraditionali, de sustinere si proactivi!...Vei simti ca suntem aici pentru tine!…

Va multumim ca ati sunat la Lugera & Makler!… si extrem de important: MULTUMIM ca ati fost acolo cu noi!

Adresa noastra este: Strada Vulturilor 98, cladirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3, Bucuresti.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca Grupul de companii Lugera sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal in scopul recrutarii de personal. Potrivit legislatiei aplicabile, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restrictionarea, stergerea si portabilitatea acestora, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul de va retrage consimtamantul (daca prelucrarea se efectueaza in baza acestui temei), trimitandu-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Grupul de companii Lugera puteti gasi pe www.lugera.ro.

Expirat
Cyber Security SOC Analyst  -  LUGERA & MAKLER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close