Publicat 20 Mai 2010 | Expiră 21 Iun 2010

Customer support

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- limba engleza scris/citit
- abilitati de comunicare
- word,xcel,etc
- disponibilitate la program prelungit
- studii terminate
- cunostinte minime import/export /vamuire

Descrierea jobului

- tine leg cu clientii
- avizeaza clientii
- intocmeste dosarele pentru intocmirea formalitatile vamale,pe baza documentelor solicitate de la clienti si puse la dispozitie de catre acestia pe fax/mail.
- raspunde la tel si distribuie apelurile
- evidenta expeditii extracomunitare

Descrierea companiei

Despre noi:

World Mediatrans S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Timisoara, judetul Timis.
Compania World Mediatrans S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca transport aerian de marfuri generale. Firma noastra are un personal de peste 80 de angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania si chiar pe plan international.
Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma World Mediatrans S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

www.worldmediatrans.ro

Expirat
Customer support  -  World Mediatrans

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close