Publicat 22 Ian 2021 | Reactualizat 19 Feb 2021 | Expiră 22 Feb 2021

Customer Support Specialist

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

ADMIRAL ONLINE angajeaza specialisti customer support pentru a oferi asistenta clientilor, pe platforma www.admiral.ro

Cerinţe şi abilităţi:

- Minim studii medii (cu diploma de bacalaureat).
- Limba engleza scris si vorbit (nivel avansat);
- Cunostinte avansate PC (Microsoft Office Suite);
- Abilitati excelente de comunicare;
- Minim 1 an de experienta in serviciul pentru relatii cu clientii (industria online gambling reprezinta un avantaj);
- Orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa.

Descrierea jobului

Specialistul Customer Support ofera asistenta clientilor companiei, identifica corect solicitarile clientilor, ofera raspunsuri profesioniste, se implica activ in rezolvarea problemelor semnalate de clienti.
- Asigura comunicarea cu clientii prin toate mijloacele de comunicare disponibile (apeluri intrare, apeluri iesire – call-center, corespondenta scrisa - e-mail, chat), conform procedurilor in vigoare, tratand cu profesionalism toate cererile.
- Receptioneaza intrebarile, recomandarile, reclamatiile si plangerile clientilor existenti sau a potentialilor clienti si le ofera suport in functie de situatia semnalata.
- Rezolva situatiile semnalate in conformitate cu procedurile interne.
- Prioritizeaza problemele si le escaladeaza catre departamente superioare, inclusiv problemele legate de depuneri, plati sau alte probleme tehnice.

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv.
- Transport asigurat de catre companie - pentru a ajunge la birou/acasa (locatia jobului este in Otopeni)
- Posibilitate pentru lucru remote (work from home)
- Tichete de masa.
- Prime de Sarbatori
- Gift pentru ziua de nastere
- Bonusuri si prime anuale
- Atmosferă prietenoasă, echipă ambițioasă și pozitivă.
- Posibilitatea achizitiei unui abonament 7Card la preturi preferentiale;
- Desfasurarea activitatii intr-un sediu propriu, utilat la cel mai inalt standard de calitate, dotat cu: sala de fitness cu dotari complete, sala de mese cu bucatarie complet utilata, parcare pentru angajati, zi de fructe; program in ture.
- Training la sediul Novomatic Romania, cu experti in domeniu.

Descrierea companiei

GRUPUL DE COMPANII NOVOMATIC din ROMANIA

Scurt istoric

1980 - Se infiinteaza NOVOMATIC Group of Companies, grup care in prezent are peste 23.000 angajati, exporta echipamente de joc in aproximativ 80 de tari si este operatorul a peste 1500 de locatii din 50 de tari.

1990 - NOVOMATIC intra pe piata romaneasca;

2000 - Intertop S.R.L., organizator de jocuri de noroc in salile ADMIRAL, devine reprezentanta a NOVOMATIC in Romania. In prezent, Intertop S.R.L. asigura peste 700 de locuri de munca;

2005 - Novo Investment Ro S.R.L., companie ce desfasoara activitatea de vanzare si inchiriere a echipamentelor de joc ale grupului NOVOMATIC, devine cea de-a doua reprezentanta a grupului;

2013 - Novo VLTech Solutions S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2014 - Fenikss Slots S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2015 - Bet Master S.R.L. devine reprezentanta grupului ca operator de pariuri sportive in cota fixa, introducand pe aceasta piata noile terminale de pariuri Tip&Cash.

Grupul de companii NOVOMATIC din România a activat cu succes pe piața românească în ultimii 25 de ani iar astăzi operează aproximativ 2.000 de aparate, în mai mult de 100 de săli de jocuri de noroc și agentii de pariuri, din întreaga țară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 1.300 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți si opereaza in parteneriat in jur de 5000 de terminale de videoloterie (VLT), in aproximativ 1400 de locatii.

Compania este lider de piață în afaceri de operare și producție a jocurilor de noroc din România iar în martie 2015, a lansat la nivel național un nou operator care propulsează segmentul de pariuri sportive la un nou nivel, prin utilizarea unei tehnologii revoluționare pentru terminalele automate de pariuri si a amplasat pana in prezent peste 200 de terminale de pariuri sub numele mărcii de renume internațional TIP & CASH a Grupului NOVOMATIC.

Pentru viitor grupul NOVOMATIC își propune să își consolideze poziția de lider in producția de echipamente de jocuri de noroc in Europa și să devină cel mai mare concern din lume pe piața jocurilor de noroc.

Implicarea in industria jocurilor de noroc, un accent constant pe cerințele clientului, precum și standarde tehnologice de înaltă calitate și o conștientizare activă a responsabilităților sale sociale au condus la dezvoltarea strategică a grupului de companii NOVOMATIC în toată Europa și în teritoriile internaționale selectate.

Expirat
Customer Support Specialist  -  Admiral Online

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close