Customer Support Agent - Shift Work - Limba Maghiara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Important: Acest rol necesită muncă în ture și ture în weekend.Abilitati de comunicare si ascultare activa;
 • Abilitatea de a lucra in echipa;
 • Cunostinte bune de operare PC (excel, word);
 • Cunostinte medii de limba engleza (scris, citit, vorbit);
 • Cunostinte foarte bune de limba maghiara (scris, citit, vorbit);
 • Foarte bune cunostinte de limba romana (scris, citit, vorbit);
 • Disponibilitate pentru lucrul in ture;
 • Dedicare pentru rezolvarea solicitarilor clientilor;
 • Spirit de observatie.

Descrierea jobului

 • Acorda asistență clienților interni și externi prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile (prin e-mail, prin telefon, prin chat live, whatsapp, alte canale de comunicare care pot aparea pe parcurs);
 • Colaboreaza indeaproape cu departamentul de fraudă pentru controale și procese de fraudă;
 • Gestioneaza reclamațiile pentru a oferi soluții și alternative adecvate în termenele limită;
 • Construieste relații de încredere durabile prin comunicare deschisă și interactivă;
 • Furnizeaza informații corecte, valide și complete utilizând metodele si instrumentele corecte;
 • Participa la programele de pregatire profesionala in vederea atingerii nivelului de performanta.
 • Program de lucru in ture: (07.00-15.30/15.30-24.00/22.30-07.00)Descrierea companiei

Descrierea companiei

Vino si tu in echipa Superbet!

Fondat in 2008, Grupul Superbet - liderul pietei de retail din Romania, operează in 2022 o rețea de peste 1.000 de agenții și are peste 4.500 de angajați. Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și unul din cei mai mari contribuabili la bugetul national, cu aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

Superbet are printre acționari gigantul american, Blackstone, companie listată pe Bursa din New York (NYSE), cu active în administrare de peste 512 miliarde de dolari.

Misiunea Superbet este sa ofere entertainment si sa creasca nivelul adrenalinei pariorilor oferind produse unice cum ar fi: pariuri sportive cu cele mai bune cote si cea mai diversificata oferta de piata, bonusuri la castig, loterii intrenationale de pe toate continentele, pariuri live pentru care poti paria pe tot parcusrul evenimentului in desfasurare, pariuri pe curse de caini cu oportunitate de castig la fiecare minute, aparate de jocuri de ultima generatie si Jackpot national. Fiecare pariu Superbet devine o aventura in care pariorii isi pot transforma pasiune pentru sport in castiguri uriase.

Cu prezenta puternica in retail, compania ofera pe website-ul www.superbet.ro si pe aplicatia Superbet cele mai bune cote si cea mai variata oferta din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale, și loteriilor. In present, echipa Superbet numără peste 4500 de membri. Angajatii nostri au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o sansa de a-si demonstra talentul, experienta și dorinta de a fi mai buni în fiecare zi.

Condus de o echipa cu experienta in domeniul jocurilor de noroc, Superbet este acum compania cu cea mai pronuntata ascensiune din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrala si de Est, intreaga echipa concentrandu-se pe extinderea si consolidarea afacerii de pariuri sportive ata la nivel national cat si international.

Viziunea Superbet este sa devina numarul 1 in fiecare tara in care decide sa investeasca.

Cu un numar de peste 4500 de angajati, in echipa Superbet iti poti pune in valoare calitatile si te poti dezvolta profesional, crescand in fiecare saptamana. Hai sa faci parte din echipa Superbet, lider Mondial in domeniul Betting&Gaming.

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.