Publicat 22 Mar 2021 | Reactualizat 19 Apr 2021 | Expiră 22 Apr 2021

Customer Services Advisor - Iasi

1 post
Expirat


Te consideri o persoana sociabila si comunicativa? Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa unita, tanara si dinamica unde ai posibilitatea sa te dezvolti continuu?

Perfect! Pentru ca noi ne cautam un coleg care sa:
ü Ofere informatii, suport si consiliere in privinta produselor si serviciilor oferite de banca;
ü Promoveze serviciile si produsele bancii, adaptate nevoilor clientilor nostri;
ü Gestioneze solicitarile clientilor si sa-i consilieze;
ü Invete banking intr-o banca de top din Romania.

Competentele care te pot recomanda sunt:
ü Abilititati de comunicare si negociere;
ü Tehnici de persuasiune;
ü Cunostinte de limba engleza;
ü Cunostinte de operare PC, MS Office si browser de internet.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre ceea ce presupune activitatea noastra, atunci ne dorim sa te cunoastem.

Cum? Simplu! Aplica CV-ul pentru acest job.

Experienta in domeniu poate reprezenta un plus, daca nu, noi te putem ajuta sa o dobandesti.

Ai sansa sa-ti implinesti ambitiile, sa faci diferenta. Sa faci ceea ce CONTeaza.
UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.Te asteptam in echipa noastra! #cuUniCrediteUsor
Expirat
Customer Services Advisor - Iasi  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close