Customer Service - Part-Time 6h (f/m)

Sediul Central - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Ai studii superioare finalizate sau în curs de finalizare;
 • Experiența în domeniu reprezintă un avantaj;
 • Cunoști la nivel mediu spre avansat limba engleză; cunoașterea limbii germane constituie un avantaj;
 • Ești disponibil/ă pentru a lucra în ture;
 • Ești o persoană amabilă, orientată către clienți;
 • Lucrezi cu plăcere într-o echipă, dar poți lucra ușor și independent;
 • Ești o persoană responsabilă, ușor adaptabilă;
 • Ești punctual/ă și rezistent/ă la stres.

Descrierea jobului

Împreună suntem Lidl, Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al șaselea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!

Rolul tău
 • Vei prelua, verifica și redirecționa solicitările venite prin diverse canale (telefon, e-mail și altele) către departamentele responsabile;
 • Vei fi responsabil cu prelucrarea și soluționarea sesizărilor primite;
 • Vei răspunde întrebărilor adresate de clienți referitoare la produse, săptămâni tematice și altele care fac referire la activitatea magazinelor Lidl.
Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant cu majorări salariale garantate anual, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei. Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus.

Descrierea companiei

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.
Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 2 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.