Customer Care Specialist

MELTH DESIGN SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm Customer Care Specialist care știe să cucerească inimile clienților ușor

Dacă îți plac oamenii, îți place să socializezi și poți crea ușor relații, ți se va potrivi echipa noastră de minune. Probabil ești o persoană entuziastă, cu atitudine faină și cu dorința de a contribui la viziuni care inspiră. Dar, pentru a fi transparenți și a nu ne pierde timpul reciproc, îți spunem care ar fi situația pentru care nu are sens să aplici la acest job.

Nu aplica dacă:
 • nu îți plac oamenii și nu îți place să comunici
 • nu ai o gândire pragmatică și procedurală
 • nu ești o persoană organizată și atentă la detalii
 • nu ai răbdare cu cei din jur
 • nu ești obișnuit să faci rapoarte
 • nu îți place să găsești soluții și aștepți să o facă altcineva pentru tine
 • nu stăpânesti comunicarea scrisă din punct de vedere gramatical
 • ți-e frică de schimbare
 • nu-ți dorești să înveți să vinzi și să negociezi

Descrierea jobului

Daca rezonezi cu cele de mai sus, responsabilitățile tale ar putea fi următoarele:

Comunicare cu clienții: Vei prelua telefonic comenzi, vei gestiona situații speciale de-ale clienților, vei oferta, vei comunica mult pe WhatsApp și vei oferi multe zâmbete, atât telefonic cât și în scris.

Comunicarea cu echipa: Vei avea câteva colege mega-faine în departament, alături de care vei transmite zilnic energie faină clienților. Vei comunica mult cu departamentul de achiziții și logistică și vei actualiza constant procedurile interne.

Comenzi online: Vei gestiona comenzile care vin din online, vei face liste de comenzi, vei mai genera câte o factură sau un awb în situații speciale și tot la nevoie, vei mai pune câte un produs pe site.

Cum vei ști că îți faci bine treaba?
Stabilim împreună de la bun început ce așteptări avem, așteptări pe care apoi, ni le asumăm reciproc. Noi îți garantăm ca vei avea tot spațiul în care să poți crea conexiuni, să poți veni cu propuneri și să poți acorda ajutor colegilor, ajutor pe care la rândul tău îl vei primi.

Cu cine o să îți petreci cel mai mult timpul?
Cu toată echipa din departamentul de Customer Care, însă și cu cei de la achiziții, financiar și logistică. O să-ți placă, dinamica din echipă e faină, iar fetele din departamentul tău o să te ajute să îți faci inducția cât mai ușor și repede. Pe lângă asta, vei primi în permanență suportul teamleader-ului tău, Lidia.

Ce șanse de promovare ai?
Nu doar că suntem în plină ascensiune, dar avem și planuri mari pentru oamenii din echipă. Faptul că vii în acest moment în business, îți va oferi un avantaj pe o serie de roluri pe care ai vrea să promovezi chiar și în 3-6 luni.

Ce înseamnă concret oportunitatea unei cariere în Melth Design?
 • Ai ocazia să faci parte din echipa de "arhitecți" ai firmei, lucru care îți va lărgi incredibil de mult perspectivele.
 • Vei contribui cu expertiza și cunoștințele tale de vânzare, negociere și persuasiune, astfel încât vei simți că aduci real valoare prin munca ta.
 • Performanța ta va fi răsplătită după un sistem de KPIs și bonusare, astfel încât să îți vezi progresul și financiar, pornind de la un salariu fix, dar și bonuri de masă.
 • Pentru că educația este una din valorile noastre, vei avea acces la multe cursuri de dezvoltare personală.
 • Vei învăța ceea ce înseamnă un customer care ”diferit”, vei învăța despre digital, despre campanii de marketing inevitabil și nu în ultimul rând, vei învăța să-ți amenajezi singur/singură baia, promitem. :)
 • Îți vom crea spațiul în care să fii și creativă, nu doar să ”execuți” proceduri.
 • Vei face parte dintr-o echipă cu oameni tineri, entuziaști și ancorați la o strategie foarte faină de business.

Descrierea companiei

Despre noi și despre al nostru business, îți zicem multe la interviu, dar până atunci e suficient să rămâi cu faptul că suntem ancorați la ecommerce, într-o nișă despre ”frumos și funcțional”. Dar, ca să ne crezi pe cuvânt, poți arunca o geană pe www.melthdesign.ro
Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 13 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.