CUSTOMER ADVISOR - ENEL Timisoara Iulius Mall

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică, în care fiecare provocare este tratată cu entuziasm și seriozitate, atunci înseamnă că ești pe drumul cel bun pentru а deveni următorul Customer Advisor – Enel.

Certificări/competențe necesare:
 • Diplomă de absolvire studii medii;
 • Cunoștințe operare PC (Microsoft Office, E-mail, Internet, Salesforce);
 • Preferabil experiență în Vânzări/Retail;

Descrierea jobului

Scopul postului: interacționează cu clienții în magazinele Enel , cu scopul de a promova serviciile și produsele Enel și de a răspunde solicitărilor de suport ale clienților.

Responsabilități principale:
 • Promovează activ produsele și serviciile Enel și acordă clientului suport și consultanță pentru solicitările primite;
 • Evaluează fiecare situație prezentată de client și folosește tehnici de vânzare consultativă;
 • Vinde produse și servicii din portofoliul companiei, către clienții existenți sau prospecți cu scopul de a își atinge și depăși obiectivele de vânzări alocate și comunicate
 • Rezolvă solicitările clienților și oferă informații de natură comercială (ofertă, preț, condiții contractuale etc.) și tehnică (caracteristici, rețea, service etc.) despre produse și servicii;
 • Solicită constant feedback de la client pentru a se asigura că soluția găsită este cea potrivită pentru client;
 • Împărtășește feedback-ul cu managerul direct și cu echipa pentru a îmbunătăți experiența clientului;

Ce îți oferim:
 • Tichete de masă;
 • Susținere și promovare în carieră.

Descrierea companiei

Descrierea companiilor:

IPP - Instore Power Provider este jucător principal pe piața serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigură clienților săi, producători și retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare și certificare comercială.

Enel - Prezent pe piața românească din anul 2005 este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt printre furnizorii de energie de top din țară, iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

Publicat 29 iun. 2022 Reactualizat 27 iul. 2022 Expiră 29 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.