Publicat 24 Nov 2020 | Expiră 25 Dec 2020

CUSTODIAN (Personal curatenie)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

EXPERIENCE: Se cere experienta in curatenie de cel putin 1 an.

JOB KNOWLEDGE: Acest job include expunerea la substante chimice de curatat si substante abrazive de curatat, deci este necesara cunoasterea procedurilor de folosire in siguranta a acestora.

EDUCATION REQUIREMENTS: Candidatul trebuie sa aiba liceul, sau 10 clase absolvite si inca doi ani de experienta ca personal curatenie.

LANGUAGE: Limba romana fluent.

SKILLS AND ABILITIES: Candidatul trebuie sa fie capabil sa faca curat in diferite imprejurari, incluzand ridicarea uneltelor si dispozitivelor de curatenie (pana la 14 kilograme). Trebuie sa fie capabil sa ridice galeti cu apa, sa ia recipiente cu substante de curatat de pe rafturi, inclusiv de pe rafturi aflate la inaltime si din alte locuri de depozitat. Activitatile de curatat includ aplecarea, rasucirea corpului, urcarea in siguranta pe scari si lucrul la inaltime, activitati repetitive si munca sustinuta pentru indeplinirea indatoririlor de servici. Trebuie sa fie capabil sa lucreze in echipa si sa mentina relatii bune cu ceilalti colegi, sa fie punctual si sa isi idneplineasca indatoririle la timp.

Daca va intereseaza acest job si doriti sa candidati, va rugam sa aplicati pe site-ul Ambasadei la adresa de mai jos:

https://ro.usembassy.gov/embassy/jobs/ - Personal pentru curatenie

DOAR CANDIDATII CE ISI CREEAZA CONT SI APLICA PE PLATFORMA ERA (ELECTRONIC RECRUITMENT APPLICATION) DE PE SITE-UL AMBASADEI SUA VOR FI LUATI IN CONSIDERARE PENTRU ACEST JOB.
Puteti solicita asistenta de la cunoscuti pentru aplicare pe site-ul ambasadei. Va este necesara o adresa de mail in acest sens.

Descrierea jobului

DESCRIEREA POZITIEI:

Efectuarea curateniei in birouri si in ariile dintre ele.

In fiecare zi de lucru, indatoririle cuprind: aspirarea carpetelor, curatarea de praf, spalarea cu mopul, lustruirea podelelor, folosind maturi, aspiratoare, galeti, scari, racleta, solutii de curatat, etc. Golirea gunoaielor, stergerea de prag a birourilor si sertarelor, curatarea pervazurilor, spalarea in exterior si in interior a ferestrelor, sortarea hartiilor pentru reciclare. Curatarea bailor si re-aprovizionarea lor cu prosoape de hartie si sapun. Curatatea mizeriei, petelor, urmelor de pe ziduri, podele, tavane si alte suprafete din cladirile de birouri.

Saptamanal, indepartarea de praf si de posibile panze de paianjeni de pe tavane si pervaze.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
CUSTODIAN (Personal curatenie)  -  U.S. Embassy Bucharest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close