Curier - Stefanesti, IF

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Și la Sameday, ca la orice firmă de curierat din lume, în centrul atenției se află coletele și bunul lor parcurs de la expeditor la destinatar. Bunătățile sau lucrurile utile expediate în fiecare zi trebuie să ajungă în siguranță la cei care le așteaptă.

Ce zici, ți-ar plăcea să asiguri un flux corect și eficient al coletelor în cadrul procesului de livrare? Ai un ochi ager pentru detalii și nu-ți scapă nimic?

Ți-ai dori să iei parte la realizările noastre, să devenim împreună tot mai buni în fiecare zi și să ai satisfacția că și datorită ție clienții aleg să lucreze cu Sameday?


Ce ar trebui sa ai?

- Studii medii absolvite;
- Permis de conducere categoria B (minim 1 an experienta ca si conducator auto, fara incidente);
- Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj;
- Capacitate de adaptare si orientare, respectarea termenelor limita;
- Disponibilitate rapida de angajare

Descrierea jobului

Ce ar trebui sa faci?

- Livrezi alimente catre clientii din Bucuresti;
- Conduci o masina cu temperatura controlata;
- Lucrezi la depozit.


Ce oferim?

- Venit asigurat - 2800 Ron, format din salariu fix + bonuri de masa;
- Abonament servicii medicale;
- Contract pe perioada nedeterminata;
- Asiguram transport;
- Program de lucru in ture, L - D.

Descrierea companiei

Cine e Sameday?

Ce facem noi? Oferim servicii de curierat de calitate și construim cea mai mare rețea de lockere la nivel național. În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în cele două Hub-uri logistice de lângă Chitila și Sibiu.

Am intrat pe piața de curierat în 2007, iar acum suntem unul dintre principalii jucători din piața românească. Investind masiv în tehnologie, am devenit una dintre companiile de încredere cu cea mai accelerată creștere. Fiecare experiență prin care trecem este un prilej pentru a învăța cum să devenim mai buni și, pentru că ne dorim să creștem alături de clienții noștri, am deschis drumul transparenței în curierat.

Viziunea și cultura noastră antreprenorială este legată de inovație, de dorința de evoluție și dezvoltare. De aceea asigurăm echipei noastre tinere și determinate un mediu de lucru plăcut și dinamic, precum și tot sprijinul de care are nevoie pentru ca fiecare dintre noi – și toți împreună – să creștem frumos, să fim mai buni în fiecare zi.

Dacă valorile și misiunea Sameday sunt apropiate de ale tale și ai încredere că poți pune umărul la realizarea lor, te așteptam în echipa noastră.

Publicat 19 ian. 2022 Reactualizat 16 mar. 2022 Expiră 20 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.