Publicat 08 Iul 2020 | Reactualizat 05 Aug 2020 | Expiră 08 Aug 2020

CURIER - GLS SUCEAVA

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Permis conducere categoria B;
- Studii medii;
- Experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

- Preia si livreaza coletele clientilor din zona alocata;
- Respecta standardele de calitate si procedurile de curierat.

Beneficii :
- Pachet salarial atractiv;
- Telefon si auto de serviciu;
- Oportunitatea de a lucra într-o companie de succes, aflată în continuă dezvoltare.

Descrierea companiei

GLS România este o reprezentantă a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam). GLS oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru 240,000 clienţi, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres.
“Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene și șapte state din SUA, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de 62 HUB-uri internaționale și peste 1,000 depozite. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. Aproximativ 17,000 angajaţi gestionează 508 milioane de colete pe an. În fiecare zi, aproximativ 26,000 vehicule livrează pentru GLS.
● Muncă de echipă într-un mediu de succes ● Oportunităţi de dezvoltare ● Proiecte internaţionale ● Perspective atractive ● Oportunităţi interne de instruire.

Expirat
CURIER - GLS SUCEAVA  -  D.m.g. Parcel Srl-d

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close