Publicat 01 Feb 2016 | Expiră 04 Mar 2016

Culegatori de Narcise, Anglia

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SC YSIIEA SRL recrutează personal pentru cules de narcise, în Anglia.
-Salarizarea se face la normă, plata pe oră fiind echivalentul a 6,7 lire.
-Cazarea este asigurată de angajator, tip hostel, contra sumei de 37,45 lire pe săptămână.
-Camerele sunt de două persoane, dușurile sunt individuale, iar electricitatea și gazul sunt incluse în preț.
-Plecarea este pe data de 23.02.2016

Descrierea jobului

-Pentru această poziție nu este necesar să cunoașteți limba engleză.
-Experiența anterioară în agricultură reprezintă un beneficiu.
-Se acceptă și cupluri.

Descrierea companiei

 

 

YOUTH AND STUDENT INTERNATIONAL INFORMATION AND EMPLOYMENT AGENCY SRL ( inregistrata in Romania sub nr 30435830) este o agentie de ocupare a fortei de munca stabilita in Romania, cu birouri in Cluj Napoca si Craiova, care este specializata in recrutarea de personal temporar si permanent pentru angajatorii din Marea Britanie, in Romania Bulgaria si alte tari din UE. Activitatea noastra este inregistrata sub GLA ca sistem unic de referinta. Numarul YOUT0002 dar si YOUTH AND STUDENT INTERNATIONAL INFORMATION AND EMPLOYMENT AGENCY SRL nu este plasator de la sine. Inca de la infiintarea firmei in anul 2000, ne-am creat una din cele mai mari baze de date permanente cu personalul angajat temporar si contractual cu organizatiile partenere din Letonia, Lituania, Bulgaria, Slovacia. Din 2012 functionam si pentru România . Suntem specializati mai ales în asigurarea de personal în agricultură / horticultură și zona de servicii hoteliere din Marea Britanie . Din moment ce România este membră a Uniunii Europene , am putea oferi o gamă largă de personal calificat în fiecare domeniu de afaceri modern ,de la personalul agricol la autorități de supraveghere și manageri.

Contact: www.ysiiea.ro

Cluj Napoca, str. Piata Mihai Viteazu, nr. 31, ap.9.

Tel: 0748.702150; 0724.082270.

Email: ysiiea.cluj@gmail.com; ysiiearecruitment@gmail.com.

Craiova, str. Cd. Fortunescu, nr.20, ap.14.

Tel: 0725.570322; 0772235564.

email:ysiiea.craiova@gmail.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Culegatori de Narcise, Anglia  -  SC YSIIEA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close