CRM and dialer specialist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce ne dorim de la tine:

· Sa fii absolvent /student al unei facultăți (de preferat tehnică)

· Sa ai cunostinte de lucru in medii de tip call center (cloud/ as a service)

· Sa cunoasti tehnicile de optimizare pentru dialere

· Sa ai cunostinte de limba engleza – nivel mediu

· Sa ai experiență de minim 2 ani în departamentul de suport Contact Center sau IT

· Sa ai bune abilități de comunicare si sa fii un ascultator activ

· Sa ai abilitatea de a lucra independent

· Sa abordezi cu calm rezolvarea situatiilor

· Sa fii atent la detalii si ai abilitati analitice

· Sa fii orientat catre client

· Sa iti placa sa lucrezi in echipă

Descrierea jobuluiCe vei face:

Vei Identifica, clasifica (ordona) și analiza cauzele aparute și rezolva incidentele în conformitate cu termenii oferiti în SLA (procesul de gestionare a incidentelor)
Vei determina problemele pe baza analizei realizate și vei gestiona procesul de soluționare a acestora conform SLA
Te vei implica in dezvoltarea de aplicatii de telefonie folosind Flow / Conductor - IVR, SMS proactiv, controlul modificărilor, DR (inclusiv testarea UAT)
Vei identifica modalitati de imbunatatire a utilizării CRM prin automatizarea responsabilitatilor zilnice.
Vei depana (rezolva) erorile de utilizator sau de software care inhibă eficiența interacțiunii dintre oameni și tehnologie
Vei utiliza datele pentru a automatiza activitățile CRM și pentru a oferi relevanță personalizării individuale.
Vei adapta cerințele viitoare ale sistemului CRM / telefonie
Vei fii reprezentantul CSC pentru proiectele IT legate de CSC System, IVR, automatizare, telefonie și WFM
Vei actiona ca super-utilizator pentru software-ul de infrastructură CSC
Vei crea rapoarte privind performanța departamentului în conformitate cu termenii stabiliți și cerințele superiorilor ierarhici

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: datepersonale@provident.ro.

Publicat 8 nov. 2021 Reactualizat 6 dec. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.