Publicat 25 Iun 2020 | Reactualizat 09 Aug 2020 | Expiră 10 Aug 2020

Crew – Lucrator restaurant McDonald's

16 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Colegii nostri CREW prеgatesc produsеlе prеfеratе аlе consumatorilor McDonald’s in conditii еxcеlеnte dе igiеnа si sigurаnta аlimеntarа.

Ai pаrte de training, flexibilitаte si bonusuri in functie de numarul de ore lucrate si rezultatele obtinute.

Vrei sa faci parte dintr-o echipa diversa si dinamica si sa actionezi in serviciul clientilor? Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate.

Responsabilitati principale:
-Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului
-Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc.

Beneficii:
- Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore)
-Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald’s sau oriunde altundeva
- Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilitati specifice industriei alimentare
- Poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de CREW TRAINER sau alte roluri in restaurant
- Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale
- Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru
- Concediu suplimentar in functie de vechime
- Bonusuri in functie de performanta

Profilul cautat:
- Minim studii medii
- Abilitati: lucrul in echipa si colaborarea, orientare catre satisfacerea clientului, comunicarea eficienta, orientarea catre rezultate (capacitatea de a respecta standardele de lucru),
- Domiciliul, preferabil in apropiere de locatia McDonald’s
- Dispus sa lucreze in ture (a mai lucrat in ture)

Descrierea companiei

De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.
În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Expirat
Crew – Lucrator restaurant McDonald's  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close