Crew – Lucrator comercial McDonald's

Premier Restaurants Romania 100 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Lucrator Comercial

Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine.
Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald’s!


Despre tine:
Studii medii finalizate;
Atitudine pozitiva si orientare catre client;
Abilitati de lucru in echipa;

Ce vei face?
  • Esti prezent la locul potrivit – lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor;
  • Zambesti mereu in interactiunea cu clientii;
  • Asimilezi informatii si abilitati practice despre – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc.
Beneficii
  • Pachet salarial de pana la 2800 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa, sporuri si alte bonusuri), 42% dintre angajați depășesc această sumă prin atingerea performanței individuale sau a restaurantului;
  • Flexibilitate – iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra;
  • Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale;
  • Proces rapid de promovare;
  • Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru;
  • Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante);
  • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

Descrierea companiei

De 26 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante si 47 de McCafe în 28 de orase si primeste zilnic peste 200.000 clienti. Suntem alaturi de comunitate si investim constant in proiecte de educatie si sanatate si "Tinem familiile impreuna" prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Romania, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital opereaza peste 150 de restaurante in zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive si numerase cafenele McCafe.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Alatură-te echipei noastre pentru a scrie împreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!
Publicat 11 Iul. 2022 Reactualizat 1 Oct. 2022 Expiră 7 Oct. 2022
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.