Crew – Lucrator comercial McDonald's Zalau

Oraș de lucru
Studii
Departamente
Salariu 2200 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Descrierea jobului
Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's.

Profilul cautat:
  • Studii medii finalizate;
  • Atitudine pozitiva si orientare catre client;
  • Atitudine proactive;
  • Abilitati de lucru in echipa;
  • Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

Descrierea jobului

Beneficii:
  • Pachet salarial - venituri incepand cu 2600 RON la norma de 8 ore Suma compusa din: salariu de baza 1700 RON net + tichete de masa in valoare de 20 Lei /zi lucrata (420 ron);
- Plata orelor suplimentare (maxim 16 ore /luna)
- Spor de noapte 40% din salariul de baza (5 nopti/ luna) si spor de weekend 10% din salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile - app 200 RON net ;
- Transport asigurat la iesirile din tura de noapte, in intervalul orar cand nu exista mijloace de transport;
- Bonusuri la campaniile de vanzari si pentru performanta (ex. angajatul lunii /managerul semestrului);
- Bonus de recomandare (recomanzi si daca prienetii tai sunt angajati primesti bonus la 3 luni dupa angajare);
250 Ron net x primele 3 luni de activitate
  • 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale;
  • Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru;
  • Flexibilitate – iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra;
  • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare – calificare lucrator commercial si certificare in igiena alimentara.

Descrierea companiei

La nivel global, McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume și numără peste 32 000 de restaurante ce servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de țări. De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România, le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 89 de restaurante si 45 de McCafe în 27 de orase si primeste zilnic peste 200.000 clienti. Suntem alaturi de comunitate si investim constant in proiecte de educatie si sanatate si "Tinem familiile impreuna" prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Cu o echipă de peste 5.000 de angajați în România, McDonald’s are o cultură organizațională bazată pe integritate și diversitate. Avem colegi de toate vârstele și cu interese diferite și investim în traininguri pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare. Punem preț pe angajații noștri și le oferim un program flexibil, diferite recompense prin campaniile naționale de motivare, variante prin care își pot mări veniturile prin sporuri de noapte sau de weekend, precum și posibilitatea de a avansa rapid în echipă.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Romania, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital opereaza peste 150 de restaurante in zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive si numerase cafenele McCafe.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Alatură-te echipei noastre pentru a scrie împreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!

Publicat 23 nov. 2021 Reactualizat 23 dec. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.