Credit Controller

MedLife - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul potrivit echipei noastre trebuie sa aiba:

Experienta in colectarea creantelor/call center;
Atitudine pozitiva, orientare catre client si abilitati foarte bune de negociere;
Abilitati de organizare si atentie la detalii;
Cunostinte de limba engleza si de utilizare a produselor Microsoft Office.

Descrierea jobului

Contactarea telefonica a clientilor existenti si informarea acestora cu privire la aspectele specifice (debite / plati);
stabilirea unor pasi in colectarea creantelor, adecvati situatiei individuale, pentru a obtine o solutie de tip win/win pentru noi si clientii nostri;
Negocierea angajamentelor de plata realiste, pentru a-i ajuta pe clienti sa fie la zi cu platile, in viitor.

Descrierea companiei

Sunt 23 de ani de când primii noștri pacienți au trecut pragul unei clinici MedLife. Sunt 23 de ani de când sănătatea a devenit pentru noi mai mult decât o profesie, o pasiune. Sunt milioane de pacienți care au apelat la noi în căutarea celor mai bune soluții la nevoile lor medicale, cu încrederea și siguranța că întâlnesc aici oameni capabili, profesioniști pasionați, medici experimentați, personal amabil și un zâmbet care să le șteargă orice urmă de neliniște de pe chip.

Încrederea pacienților noștri este cea mai importantă resursă a activității noastre, de aceea, de la deschiderea primei noastre clinici, acum 23 de ani, nu am încetat să inovăm, să cunoaștem, să investim în medicii noștri și în echipamentele medicale și să fim prezenți cât mai aproape de pacienții noștri din întreaga țară. Iar acesta continuă să fie angajamentul nostru.

Publicat 3 nov. 2021 Reactualizat 1 dec. 2021 Expiră 3 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.