Publicat 14 Sep 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 14 Oct 2021

Costing Specialist Timisoara - contract 2 ani

1 post

Candidatul ideal

 • Studii superioare in domeniul economic
 • Experienta in control costuri
 • Cunostinte limba engleza – scris, citit, vorbit - nivel avansat
 • Cunostinte de operare in Microsoft Office
 • Cunostinte de operare SAP
 • Excelente abilitati de comunicare si gandire analitica
 • Proactiv si pragmatic
 • Spirit de lucru in echipa

Descrierea jobului

 • Primul nivel de suport pentru clientii Centrului de Competenta – monitorizeaza adresele comune de mail pentru a verifica cerintele clientilor si rezolva problemele sau raspunde la intrebarile acestora in functie de aria fiecarei intrebari (Costuri de fabricatie, de distributie, costul marfurilor vandute sau generale ale companiei, calculul preturilor de transfer). Aceasta se realizeaza zilnic, in timpul inchiderilor de luna si in timpul executiei bugetelor
 • Contribuie la executarea la timp a activitatilor de inchidere de luna/ buget anual/revizuiri de buget/ calcul al preturilor de transfer, asa cum sunt definite in Catalogul de servicii Global al Centrelor de Competenta in Costuri. Furnizeaza rezultatele analizei erorilor si rapoarte de reconciliere.
 • Furnizeaza expertiza clientilor explicandu-le si ajutandu-i sa analizeze datele rezultate
 • Furnizeaza clientilor rapoarte analitice pentru variatii mari aparute fata de perioadele anterioare si explica din ce cauza au aparut
 • Efectueaza verificari de acuratete a bazei de date a produselor si a datelor introduse in sistem, asa cum sunt descrise in Catalogul de Servicii si identifica eventualele probleme. Propune masuri care trebuie luate de catre client pentru a le rezolva. Inregistreaza rezultatele acestor verificari si urmareste rezolvarea lor impreuna cu clientul.
 • Mentine si/ sau controleaza baza de date asa cum se prevede in Catalogul de Servicii
 • Asigura suport clientilor pentru intrebarile de la auditorii interni si externi

Descrierea companiei

“Good food, Good life”

Nestle ofera locuri de munca atractive pentru o cariera de succes cu impact la nivel national, si influenta la nivel global. Vino alaturi de noi in marea echipa Nestle!

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Costing Specialist Timisoara - contract 2 ani  -  NESTLE ROMANIA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close