COSMETICIANA ( m/f) Salariul: 2000 - 4000 RON

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2000 - 4000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Te vrem in echipa noastra din Sibiu daca te caracterizeaza urmatoarele:
- minim 1 an experienta in domeniu;
- aspect placut, ingrijit;
- dorinta continua de invatare si perfectionare;
- bune abilitati de comunicare personala, sociabilitate;
- capacitate de lucru individual si in echipa;
- rabdare, calm, amabilitate, politete, promptitudine, pozitivism;
- abilitati de vanzare;
- atentie la detalii;
- esti o persoana motivata si muncitoare, cu dorinta de evolutie personala si profesionala, dispusa la o colaborare stabila pe termen lung.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Efectueaza tratamente cosmetice profesionale si de epilare definitiva cu atentie si responsabilitate, conform protocoalelor specifice CONTOUR Beauty Center Sibiu;
- Recomanda si descrie oaspetilor serviciile si tratamentele CONTOUR Beauty Center Sibiu;
- Asista clientii si recomanda produsele salonului pentru ingrijirea corpului si a tenului;
- Mentine o zona de lucru ingrijita si ordonata, in concordanta cu standardele ridicate ale locatiei;
- Responsabilitatile jobului se desfasoara in cadrul unui program full time, in ture;
- Participa la training-urile realizate de companie;
- Vinde serviciile si produsele firmei angajatoare;
- Participa la cresterea portofoliului de clienti ai salonului.

Beneficii:

Training de specializare;
Pachet salarial format din parte fixa + comision;
Tratamente gratuite in salon.

Descrierea companiei

CONTOUR Beauty Center SIBIU promovează și susține frumusețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiilor non-invazive de ultimă generație și a produselor inovative, fara parabeni si alte ingrediente toxice, de catre o echipa de profesioniști. Oferim clienților experiențe unice, prin: servicii de calitate premium, realizate in conditii de maxima siguranta si igiena, aparatură de top, produse dermaceutice, diagnosticare și programe personalizate, personal instruit in permanenta, o atmosferă primitoare și relaxantă.

Într-un timp relativ scurt, 7 ani, am reușit să ne construim si consolidam un nume in epilarea definitiva. Astfel, am inițiat și încheiat cu succes un mare număr de tratamente la un mare număr de persoane – însumând sute de metri pătrați de piele eliberată de fire de păr, redând clientilor noștri privilegiul de a se bucura de corpul și fața lor. Protocolul nostru de lucru este variat si adaptat particularitatilor fiecarei persoane, fapt ce ne permite sa obtinem rezultatele optime in cel mai scurt timp posibil. Totodata, experiența îndelungată și extinsă pe multe cazuri de clienti tratați ne permite să evaluăm și să controlăm cu cea mai mare acuratețe procesul de epilare definitivă laser si IPL. Centrul nostru detine cea mai performanta tehnologie - laserul cu 3 lungimi de unda, care permite efectuarea unor tratamente extrem de eficiente si de durata redusa.

Rolul tratamentelor faciale este acela de a oferi tenului ceea ce are nevoie. Sunt indicate tratamente în etape, pentru a rezolva fiecare deficiență a tenului, astfel încât fiecare ședință de tratament are un alt scop. Tratamentele CNC reprezintă sinergia dintre medicină și cosmetică, fiind potrivite mai ales pentru regenerarea pielii, reducerea ridurilor, cuperoza, pete pigmentare și acnee. Produsele din gama CNC oferă soluții pentru orice necesitate de înfrumusețare. Formulele inovatoare și eficiente combină cele mai noi descoperiri tehnice împreună cu ingrediente active din plante, atent selecționate, pentru a regenera rapid celulele deteriorate.

Lista cu toate combinațiile posibile de tratamente faciale ar fi interminabilă, de aceea am ales o abordare personalizată a acestora. Fiecare tratament va începe cu o dermoanaliză, pentru a stabili condiția și tipul de piele, urmând curățarea pielii și personalizarea serurilor și a măștilor. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea rezultate remarcabile, nefiind astfel restricționați de tratamente faciale prestabilite.

Tratamentele de remodelare corporala de la CONTOUR, non-agresive si non-invazive, se pot dovedi printre cele mai eficiente proceduri in domeniul esteticii atunci cand vine vorba despre eliminarea surplusului de grasime sau despre reducerea ori eliminarea celulitei.

Experienta clientilor este si experienta noastra, de aceea, credem in imbunatatirea constanta a serviciilor.
Iti multumim ca doresti sa te alaturi echipei noastre!
Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.