Cosmetician / Terapeut tratamente corporale

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Clinica noastra ofera un cadru ultra modern, cu proceduri estetice, de remodelare si infrumusetare corporala, faciala cat si proceduri medicale recunoscute la nivel international. Colectivul nostru este tanar, entuziast, profesionist si unit. Clinica noastra este amenajata astfel incat mediul sa fie cat mai primitor si relaxant.
Terapeutul nostru: Efectueaza activitati specifice clinicii, tratamente faciale si corporale, printre ele enumeram Velashape III, Accent Prime, Epilare laser Soprano Titanium si Elysion, Hydrafacial, Oxygeneo, Intraceuticals, Medicina estetica, Ozonoterapie. Ne dorim pe cineva cu o experienta in domeniu.
De inductie ne ocupam noi, oferim training atat in clinica cat si la producator;
Raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, se preocupa de deservirea si informarea profesionala corecta a acestora;
Isi perfectioneaza constant cunostiintele despre tratamentele ce le efectueaza;
Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie;
Recomanda si promoveaza serviciile clinicii.
Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena;
Respecta normele de securitate a muncii si PSI;
Poarta echipamentul de protectie prevazut de ROI, care va fi schimbat de cate ori este nevoie, pentru pastrarea igienei si aspectului estetic profesional;
Respecta secretul profesional si codul de etica profesionala.
Programul clinicii: Luni - Sambata
Se lucreaza in ture de 8 h (9:00-17:00 sau 13:00 - 21:00 si 2 sambete pe luna 10:00 - 18:00)
Salariul motivant plus bonusuri pentru realizarile obtinute, prime.

Descrierea jobului

Efectueaza tratamentele oferite de clinica noastra, epilare difinitiva, trataemnte faciale cu ajutorul aparatelor, tratamente corporale cu ultasunet si radiofrecventa (mai multe detalii gasesti pe site www.theclinique.ro)

Descrierea companiei

The Clinique a luat naștere din pasiunea pentru frumos, din preocuparea pentru mai bine și din dorința de a oferi clienților alternative non invazive pentru o piele mai frumoasă și un corp tonifiat. Pentru frumusețe, în fiecare zi.

Locatie: Bucuresti, sector, str. Virgil Madgearu nr. 16B

La The Clinique folosim cele mai avansate tehnologii pentru tratamente faciale, remodelare corporală și epilare definitivă, ce oferă rezultate sigure, rapide și de lungă durată. Am ales să colaborăm cu lideri mondiali în industria echipamentelor estetice, ale căror produse combină funcționalități revoluționare cu un confort de neegalat, motiv pentru care sunt recunoscute la nivel internațional și utilizate în marile clinici din toată lumea.

Credem că procesele de îngrjiire a sănătății pielii trebuie să fie simple, dar eficiente, să ofere rezultate vizibile, dar să evidențieze frumusețea naturală. De accea, la The Clinique fiecare client beneficiază de proceduri personalizate, adaptate tipului său de piele și nevoilor sale.

Pentru că noi toți suntem diferiți, și este important să identificăm programele de îngrijire adecvate fiecărei tipologii în parte, așa încât să obținem rezultatele pe care ni le dorim.

Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.