Publicat 16 Mai 2019 | Expiră 16 Iun 2019

Corywriter

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

iAgency cauta un Copywriter care sa se alature echipei noastre. Copywriter-ul nostru va fi responsabil de scrierea de continut, articole si comunicate de presa pentru clientii nostri. Candidatul ideal trebuie sa fie expert in scris, atat in romana, cat si in engleza, foarte atent la detalii.

Responsabilitati:

- sa produca un continut unic, relevant pentru diferite industrii;
- sa creeze continut nou pe masura ce evolueaza domeniile de care se ocupa;
- sa trimita sau sa isi publice propriile articole sau comunicate de presa, pe site-uri dedicate;
- sa creeze, sa scrie si sa administreze continut online pe platforme precum Facebook, Twitter, blog-uri si alte retele de social media;
- sa se coordoneze cu echipa de marketing, pentru a asigura transmiterea unui mesaj unitar si coerent al companiei;
- alte reponsabilitati.

Cerinte:

- o diploma de licenta in Jurnalism, Marketing, Comunicare, Limba Engleza sau domeniile conexe constituie un important avantaj; obligatoriu exemple de texte scrise;
- cel putin un an de experienta in marketing online, publishing sau agentii;
- competente organizatorice si de gestiune a timpului;
- abilitatea de a-si edita propriile texte, pentru claritate, gramatica si punctuatie;
- atentie deosebita la detalii;
- competente organizatorice, de colaborare si de comunicare;
- abilitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa.

Descrierea jobului

Suntem o companie axata pe rezultate. Rasplatim inovatia, creativitatea si lucrul in echipa. Ne intereseaza mai mult sa iti duci la indeplinire responsabilitatile in mod corect decat sa fii imbracat la costum sau daca intarzii cinci minute. Ne imbracam casual, relaxat, iar etica noastra de lucru este foarte profesionala. Atmosfera de la birou este una axata pe socializare si vrem sa colaborezi cu ceilalti membri ai echipei noastre. Colegii nostri sunt tineri si de treaba. Cel mai important, vrem sa te prezinti la munca in fiecare zi plin de energie si curiozitate.

Descrierea companiei

iAgency este una dintre primele agentii SEO din Romania. Am fondat iAgency in urma cu aproape 10 ani. Ne place sa credem ca suntem pionierii motoarelor de cautare si ai marketing-ului online. Traim pentru clipa in care ajungem in varf si zambim triumfatori. Toata munca noastra are ca scop ridicarea site-urilor clientilor nostri la noi inaltimi, pentru ca potentialii lor cumparatori sa ii gaseasca mai usor. Construim strategii de marketing online personalizate in functie de scopurile si bugetul clientilor nostri!

Expirat
Corywriter  -  Adserving iAgency.ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close