Publicat 09 Mar 2021 | Reactualizat 13 Apr 2021 | Expiră 16 Apr 2021

Corporate Credit Support Specialist – Ploiesti, Brasov

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cu noi ai întotdeauna parte de un mediu prietenos, care te susține neîncetat.
Suntem alături de tine pentru a găsi împreună soluții si te ajutăm să fii mereu cea mai bună versiune a ta în interacțiunile cu clienții, colegii și coechipierii.

http://​http://www.unicredit.ro/notificari/GDPR.pd

Descrierea jobului

Principalele responsabilități:

Completezi contractele de credit și contractele de garanție aferente, pe baza de template-uri predefinite, având grijă ca toate condițiile sunt incluse exact ca pe aprobarea creditului
Pregatesti întregul set de documente necesare pentru setarea limitei de credit în sistem, în conformitate cu reglementarile interne
Pe baza contractelor de credit si de garantii semnate inregistrezi/modifici/stergi garantiile in/din Arhiva Electronica
Pregătesti documentele interne necesare pentru debursarea creditului, asigurând, de asemenea, verificarea documentelor justificative, în conformitate cu procedura internă de administrare si monitorizare a creditelor acordate clientiilor Corpoarte
Urmăresti condițiile de creditare și de îndeplinirea in timp util a conditilor contractuale
Inregistrezi/verifici garantiile în sistemul Unicredit în special a acelor garanții, care au o valoare variabilă in timpul perioadei de creditare
Te ocupi de trimiterea de instructiuni pentru credite cu rambursari, conform graficului de rambursare anexat la contract (acolo unde nu este automat)
Transmiti ori de câte ori este necesar un semnal de avertizare în conformitate cu reglementarile interne
Asiguri administrarea creditului- arhivezi, copiezi, scanezi

Condiții minime de eligibilitate:

Studii universitare finalizate sau in an terminal (preferabil studii economice)
Minimum 1 an experienta in activitatea bancara, preferabil in activitatea de creditare
Cunoasterea limbii engleze nivel mediu in vorbire si scriere
Cunoasterea aprofundata a aplicatiilor MS Office (MS Word, MS Excel, MS Power Point,).

Alte competențe necesare:

Aptitudini de relationare si comunicare
Spirit de echipa
Orientare catre client, detalii si capacitate de lucru sub stres

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Corporate Credit Support Specialist – Ploiesti, Brasov  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close