Copywriter marketing DigiFm

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Este o persoana foarte creativă, talentată și dornică de a lucra într-un mediu prietenos și proactiv. Are experiență de copywriting/creativ de preferință în instituții media, agenții de publicitate dar și în mediul online. Înțelege cum se construiesc, implementează, măsoară și optimizează campaniile de marketing.

Descrierea jobului

Persoana care se va alatura departamentului creativ de la Digi FM va fi responsabila cu realizarea conținutului original și orientat spre rezultate, pentru promouri de emisiuni, proiecte speciale de vânzări, promovare pentru conturi online, alte materiale promo pentru canalele de marketing și programe.
  • Contribuie cu idei privind denumirea proiectelor noi si realizarea de materiale de promovare;
  • Pregateste texte pentru comunicarea online si on air, comunicate presa, newsletter si pagini de prezentare programe radio/ online- in eventualitatea unui proiect on air cu o componenta online;
  • Scrie creativ prezentări de proiecte speciale; Scrie copy smart si copy pentru Social Media, în funcție de specificul fiecărei rețele sociale si este mereu orientat spre audiență;
  • Cerceteaza preferintele audientei si textele competitorilor;
  • Instruiește și ajută colegii ale caror activități implică realizarea de conținut scris;
  • Este la curent și știe să facă documentare pe trendurile din Social Media;
  • Ințelege și își asumă profilul radioului și ascultătorului, alege tone-of-voice-ul potrivit targetului;
  • Detine cunostinte despre tendințele din industrie, funcționalități ale platformelor digitale și modalități în care se adaptează mesajul în funcție de canal;

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.