Coordonator Vanzari

ANA PAN SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Noi, la Ana Pan, ne cǎutǎm un/o super coleg/colegǎ pentru departamentul nostru de retail, unde tu vei fi responsabil de excelenta functionare a magazinelor alocate din cadrul companiei si rafinarea conceptului acestora pe parcurs pentru pozitionarea lor la nivelul cerintelor clientilor nostri.

Cǎutǎm sǎ întregim acestǎ echipa minunatǎ cu colegi care sǎ împǎrtǎşeascǎ valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipǎ, evoluţie continuǎ, respect pentru traditie si integritate.

Ne dorim sǎ ai:
Experienţǎ în retail de minim 5 ani;
Experienţǎ în coordonarea unei echipe de 5 – 10 persoane;
Abilitǎţi de organizare, planificare şi rezolvare de probleme;
Capacitatea de a gestiona situaţii de crizǎ;
Cunoştinţe medii de limba englezǎ (vorbit şi scris);
Cunoştinţe de utilizare a pachetului Office, în special Word şi Excel (nivel mediu);
Ideal studii superioare absolvite în domeniile management, economic, marketing, tehnologii alimentare.

Descrierea jobului

1. Contribuie la imbunatatirea permanenta a performantelor magazinelor alocate (cifra de afaceri, costuri, productivitate) prin controlul periodic operational, gestionarea sistemului de aprovizionare si vanzare si sustinerea echipelor de vanzari pe teren
2. Sprijin in recrutarea, instruirea, organizarea, evaluarea, motivarea personalului din subordine.
3. Urmarirea indicatorilor de performanta (KPI) ai magazinelor alocate si intocmirea rapoartelor de vanzari periodice insotite de sugestii si propuneri de sporire a veniturilor, cotei de piata si profitabilitatii
4. Implementarea si continua imbunatatire a procedurilor de lucru din cadrul magazinelor (servicii, aprovizionare, comenzi, curatenie, etc.)
5. Definirea si controlul imaginii magazinelor (manuale de brand standard, merchandising de produse proprii companiei si produse aditionale, organizarea locatiei)
6. Analiza concurentei (pozitionare, preturi, servicii, produse, etc.) si identificarea de oportunitati pentru magazinele Ana Pan.
7. Participarea la inventarele magazinelor alocate

Descrierea companiei

La Ana Pan iubim tot ce este dulce si promitem ca vom continua sa crestem si sa oferim cele mai bune produse cu gust autentic de copilarie!

Am pornit pe drumul spre succes in anul 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal, cu un magazin de familie in zona Dorobanti. Mamele si matusile noastre au invatat traditia prajiturilor de casa de la strabunici si iata ca am devenit repede reperul bucurestenilor pentru cofetarie, brutarie si patiserie traditionala.

Ne-am extins rapid si am ajuns la o retea de 10 magazine Ana Pan si 3 magazine Ana Baking&Co., unde clientii stiu ca pot gasi mereu cele mai apetisante produse de cofetarie, patiserie, panificatie si chiar produse fresh destinate consumului de zi cu zi ( sandwish-uri, salate si supe ) Astazi, am ramas la fel de pasionati de produse naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate, dupa retete traditionale.

La Ana Pan credem ca poti fi autentic intr-un shop realizat de romani, avand torturi, prajituri, patiserie si brutarie tradiționala si reinventata, create zilnic de la 0 chiar in centrul Bucurestiului. 100% romanesc, 100% ambitie sunt principiile dupa care ne ghidam, demonstrand ca putem crea local concepte inedite de cofetarii – cafenele.

Suntem o echipa frumoasa, ca o familie pasionata de tot ceea ce este bun si frumos. Cautam sa intregim acesta echipa minunata cu colegi care sa impartaseasca valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipa, evolutie continua, respect pentru traditie si integritate. Oferim un mediu stabil de lucru, salarii decente si oportunitatea de a creste profesional.

Vrem sa avem cei mai buni colegi, pe care sa-i crestem si sa le oferim oportunitati de a se dezvolta profesional in familia Ana Pan.

Publicat 29 apr. 2022 Expiră 29 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.