Publicat 05 Feb 2014 | Expiră 09 Mar 2014

Coordonator SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer studii tehnice
Absolvent constructii civile , industriale
Calificare - cursuri de coordonator SSM
- diploma valabila la zi
- curs evaluator riscuri
- cadru tehnic PSI / ISU
Experienta- min. 5 ani experienta in domeniu de coordonare santiere temporare sau mobile
- min. 7 ani experienta in SSM
- sa fi coordonat un proiect similar in ultimii 3 ani

Descrierea jobului

- Intocmeste un plan de prevenire si protectie bazat pe evaluarea riscurilor, pe care sa il aplice corespunzator conditiilor de munca specifice unitatii.
- Verifica cunoasterea si aplicarea de catre toti lucratorii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul securitatii si sanatatii in munca, stabilite prin fisa postului.
- Tine evidenta meseriilor si a profesiilor prevazute de legislatia specifica, pentru care este necesara autorizarea exercitarii lor.
- Informeaza angajatorul, in scris, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor
efectuate
- Identifica echipamentele individuale de protectie necesare si intocmeste necesarul de dotare a lucratorilor cu echipament individual de protectie.
- Tine evidenta echipamentelor de munca si urmareste ca verificarile periodice si, daca este cazul, incercarile periodice ale echipamentelor de munca sa fie efectuate de persoane competente.
- Intocmeste intreaga documentatie cu privire la obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor de mediu

Descrierea companiei

Building Visions. Building Values. Building Europe.

Corporatia STRABAG SE reprezinta unul dintre concernele de constructii de top din Europa. Entitati specializate din cadrul sau ofera servicii sub egida mai multor firme de renume, cum ar fi STRABAG si Züblin, care includ toate domeniile industriei constructiilor, acoperind astfel intreaga paleta de valori in constructii. Datorita angajamentului celor aproape 74.000 de angajati, STRABAG SE obtine anual o cifra de afaceri de ca. 14 mld. EURO. Astfel, o retea densa alcatuita din numeroase societati fiice din Europa de Sud si de Est, din marci selecte ale Europei de Vest, dar si de pe alte continente asigura extinderea ariei de activitate a STRABAG SE dincolo de granitele Germaniei si Austriei. Sursele proprii de materii prime si transferul constant de cunostinte asigura o inalta calitate in constructii la cele mai bune preturi – pe plan international.

Va rugam accesati site-ul nostru si aplicati direct pe http://www.strabag.ro

Expirat
Coordonator SSM  -  Strabag Constructii Civile si Industriale Directia NT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close