de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Oct 2019 | Expiră 22 Nov 2019

Coordonator SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru clientul nostru, companie din domeniul FMCG, cautam o persoana responsabila pentru a ocupa functia de SHE Coordonator.

CERINTE:
Studii superioare tehnice finalizate si cursuri in domeniul securitatii si sanatatii in munca;
Preferabil experienta anterioara de minim 3 ani intr-o pozitie similara;
Cunostinte tehnice privind utilajele;
Engleza – cunoastere avansata (scris si vorbit);
Cunostinte bune PC (MS Office, email);
Capacitate de planificare, organizare si control;
Focalizare pe imbunatatirea continua si determinare pentru atingerea tintei
Permis de conducere.

Descrierea jobului

DESCRIERE:

Dezvoltarea, implementarea și administrarea programelor de securitate in fabrici, în conformitate cu ghidul corporativ, pentru a oferi un mediu de lucru sigur și în conformitate cu cerințele de stat și locale;
Elaborarea, implementarea și administrarea operațiunilor de pregătire tehnică / de siguranță pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă a echipamentelor;
Asistarea in activitati legate de managementul siguranței și implementare actiuni de imbunatatire a proceselor.
Gestionarea rapoartelor de incidente, evidențelor, și măsurători conform ghidului corporativ și reglementărilor de stat.
Facilitarea crearii și / sau punerea în aplicare a programelor de formare în domeniul securității angajaților.
Asigurarea de supraveghere administrativă a altor membri ai echipei de SHE, Comitetului de Securitate din fabricile companiei.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Coordonator SSM  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close