Publicat 31 Ian 2020 | Reactualizat 28 Feb 2020 | Expiră 02 Mar 2020

Coordonator Serviciu Aprobare Credite

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem în căutarea unui coleg care să poată motiva, conduce și dezvolta echiopa de ofițeri operațiuni financiare prin sesiuni de training și coaching pentru a asigura o evaluare a documentației de credit corectă și conformă cu termenele și condițiile politicilor și procedurilor de lucru ale societății.

Pentru aceasta e necesar să deții următoarele aptitudini:

 • Cunoştinţe PC excelente - MS Office;
 • Lima engleză – intermediar (nivel scris şi conversaţional);
 • Abilităţi;
 • Abilităţi în susţinerea sesiunilor de training, recrutare şi dezvoltare a echipei;
 • Abilitate de a planifica şi organiza atât activitatea proprie cât şi activitatea celorlalţi;
 • Abilitatea de a lucra cu termene-limite;
 • Aptitudini în efectuarea operaţiilor matematice;
 • Orientare către clienţi;
 • Atenție la detalii;
 • Capacitate de decizie în situații curente și de excepție;
 • Inițiativă.

Descrierea jobului

Responsbilitățile job-ului:

 • Verificarea operațiunilor de aprobare/respingere a creditelor, astfel încât să se asigure că analiza și evaluarea documentațiilor de credit sunt realizate conform prevederilor politicii de creditare internă și procedurilor de lucru aferente.
 • Aducerea la cunoștința superiorului ierarhic a oricărei situaţii care contravine politicilor şi procedurilor societății, din momentul în care a luat cunoştinţă de aceasta.
 • Realizarea obiectivelor de performanță la nivelul echipei conduse de salariat prin coordonarea, recrutarea și selecția membrilor echipei si dezvoltarea eficientă. a acestora.
 • Realizarea de sesiuni de coaching pentru dezvoltarea echipei din subordine cu scopul de a maximiza performanța individuală pe baza potențialului fiecarui salariat din subordine.
 • Realizarea de evaluări periodice ale activității membrilor echipei conduse de salariat pentru atingerea obiectivelor de activitate și respectarea prevederilor politicilor și procedurilor de lucru.
 • Motivarea şi susţinerea salariaților din subordine în activităţile zilnice generand oinstruire profesionala permananta care să le permită acestora să-şi exercite sarcinile de serviciu la un nivel maximal.
 • Identificarea nevoilor de învăţare şi dezvoltare pentru salariații din subordine, recomandarea de soluţii corespunzătoare de formare profesională şi dezvoltare în vederea atingerii obiectivelor departamentului.
 • Însușirea, respectarea și aplicarea regulilor societății, inclusiv cele prevăzute în Regulamentul Intern, politicile și procedurile de lucru.
 • Respectă cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și informațiilor/datelor aferente proceselor de creditare și se angajează să nu transmită aceste date/informații către terți.
 • Gestionează procesul de pontare pentru salariații din subordinea directă, evidențiind în aplicația de pontaj prezența sau cazurile de absență specifice (concediu de odihnă, concediu medical, delegații etc.), respectând legislația în domeniu, procedurile și instrucțiunile de lucru ale companiei și termenele limită transmise de departamentul de Resurse umane.
 • Evaluează informațiile financiare din aplicația de creditare pentru aprobarea/respingerea cererilor de creditare.
 • Se asigura in prealabil momentului interogarii bazei de date ANAF ca exista consimtamantul clientului in aces sens, incarcat in sistemul electronic de scorare (QScore).

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: [email protected]

Expirat
Coordonator Serviciu Aprobare Credite  -  Provident Financial Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close