Publicat 05 Aug 2020 | Expiră 05 Sep 2020

Coordonator reprezentanti vanzari-MLM

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam pentru o companie internațională de vânzări directe, candidatul poate fi din orice oras din Romania.

Cerințe:

Experiența de munca în MLM companii de vânzări directe de minim cinci ani, în domeniul recrutării și formării consultanților de vânzări directe.
Voința de a crea de la zero o noua rețea de consultanți.
Un grad înalt de sociabilitate și dorință de a învăța.

Descrierea jobului

-Motivarea consultantilor de vanzari
-Stabileste obiectivele,are abilități de conducere, capacitate de a oferi feedback
-Capacitatea de a analiza problemele raportate de consultanți și de a propune soluții benefice pentru ambele părți.

Compania încheie un contract pentru prestarea de servicii cu un candidat precum SRL sau PFA.
Contractul prevede o remunerație care constă dintr-o parte fixă +comision la îndeplinirea planului de vânzări.
Planul de vânzări va fi discutat personal cu fiecare candidat și va fi stabilit în contract.
Candidatul primește sprijin din partea companiei sub formă de instruire, un set standart de produse (mostre), precum și materiale tipărite (cataloage, pliante).
Compania pune la dispoziție un vehicul care îi va aparține candidatului după o cooperare de jumătate de an, în condițiile în care îndeplinește planul de vânzări.

Descrierea companiei

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri. Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse. Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting. Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual.

Expirat
Coordonator reprezentanti vanzari-MLM  -  ABC HUMAN CAPITAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close