Coordonator Receptie - Spital Medicover Baneasa

Medicover - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Salut!
Cum mai stai cu planurile de cariera? Esti gata pentru urmatorul nivel?

Daca:

Iti face placere sa ai grija de colegii noi si stai bine la capitolul rabdare;
Esti mandru/mandra atunci cand reusesti sa “descurci” o situatie complicata cu un pacient dificil;
Ti-e draga interactiunea directa cu pacientii, chiar si in zilele provocatoare; doar esti de actiune si te-ai obisnuit deja sa lucrezi intr-un ritm alert. lar sfarsitul zilei ai satisfactia lucrurilor bine facute;
Te descurci cat de cat sa vorbesti in limba engleza.

Si:

Ti-ar placea sa coordonezi o echipa!

Te invitam sa aplici pentru Coordonator Receptie - Medicover.

In zilele obisnuite vei superviza activitatea operationala a receptiei, te vei ocupa de trainingul si integrarea noilor colegi, de dezvoltarea si motivarea echipei din receptie, de intocmirea programului de lucru si a pontajelor, vei gestiona solicitari ale pacientilor.

Intr-o zi mai putin obisnuita, ne bazam pe abilitatile tale de super-erou astfel incat sa rezolvi cu succes situatiile neprevazute, mentinand o buna relatie cu clientii interni si externi.
Daca vei fi selectat(a) pentru post, iti vom asigura un plan de training personalizat pentru tine, pentru a-ti sustine o buna integrare in rol.

Descrierea companiei

Prin intermediul celor 100 de centre medicale, 4 spitale si 80 de laboratoare Synevo, Grupul de Companii Medicover are grija de sanatatea a 5 milioane de clienti, reprezentand unul din cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic.

Compania a fost fondata in 1995 din dorinta de a raspunde cererii de servicii medicale de inalta calitate in crestere si s-a extins rapid. Medicover are origini suedeze, isi desfasoara activitatea in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), iar echipa noastra are peste 10 500 de membri (din care peste 6 500 sunt medici si asistenti medicali), ceea ce ne pozitioneaza ca cel mai mare angajator din domeniul medical din Europa Centrala si de Est.

De-a lungul celor 22 de ani de activitate in domeniul serviciilor medicale private, Medicover Romania este singura companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala si continua sa se dezvolte investind in oameni si echipamente, obiectivul sau major fiind imbunatatirea calitatii vietii. Valorile in care credem si care ne reprezinta sunt: integritatea, asumarea responsabilitatii, pasiunea pentru calitate, energia antreprenoriala si spiritul de echipa.

In Romania Medicover detine doua spitale multidisciplinare in Bucuresti si in Oradea si o retea de 38 clinici proprii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Pitesti, Brasov si zona Olteniei.

Misiunea Medicover este de a contribui la starea de sanatate a pacientilor nostri, deoarece siguranta acestora este esentiala in orice situatie. Ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii prin servicii medicale de inalta calitate si profesionalism.

Succesul companiei si reusita indeplinirii misiunii Medicover se datoreaza echipei de specialisti pasionati si foarte bine instruiti, ce stiu ca doar prin spiritul de echipa ne putem unii competentele si ne putem impartasi meritele spre succesele viitorare.

Daca iti doresti sa te alaturi misiunii Medicover, esti pasionat, onest si urmaresti continuu excelenta, te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Impreuna putem imbunatatii calitatea vietii!

Afla mai multe despre noi accesand site-ul www.medicover.ro.

Publicat 26 oct. 2021 Expiră 25 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos