Publicat 01 Nov 2019 | Expiră 02 Dec 2019

Coordonator receptie si livrari - Centru logistic Turda

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te vor ajuta experienta in coordonarea unei echipe si responsabilitati anterioare de receptie marfa si gestiune.
Iti vor fi de un real folos atat cunostintele specifice transportului de marfa, cat si cele despre materiale de constructii.
Ne dorim sa fii orientat spre oameni si sa iti faca placere sa lucrezi in echipa.
Ne asteptam sa ai cel putin studii medii si abilitati de comunicare si organizare.
Experienta in utilizarea calculatorului si a aplicatiilor de gestionare a flotelor auto si autorizatia ISCIR pentru utilajele de manevrat marfa constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:
• coordonezi si sa participi activ la receptia cantitativa si calitativa a marfurilor primite, solutionand situatiile de marfa neconforma
• organizezi zonele de depozitare si descarcare a marfii, asigurand receptionarea corespunzatoare a marfii din import si utilizarea corecta a containerelor
• monitorizezi completarea corecta de catre subordonati a documentelor care insotesc marfa
• organizezi activitatea de expediere a marfii catre punctele de lucru Dedeman
• intocmesti comenzile de transport si sa asiguri numarul optim de masini necesare livrarilor de marfa, astfel incat onorarea comenzilor sa se realizeze la timp
• realizezi pregatirea, dezvoltarea si evaluarea colegilor din subordine.

Societatea Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand site-ul nostru www.dedeman.ro, la sectiunea GDPR. Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman.
Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea.
Consideram ca succesul companiei depinde de performanta angajatilor nostri, de experienta lor profesionala si personala in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si colegialitate, angajament si stabilitate.
Suntem alaturi de colegii nostri si ii sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor, pachete salariale competitive si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc.
Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 11.000 de angajati , suntem alaturi pas cu pas.

Expirat
Coordonator receptie si livrari - Centru logistic Turda  -  Dedeman

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close