Publicat 24 Mai 2019 | Reactualizat 14 Iun 2019 | Expiră 19 Iun 2019

Coordonator Punct de Lucru Sibiu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

G4S este cea mai importanta companie de securitate integrata din lume, specializata in furnizarea de servicii de securitate si servicii conexe clientilor de pe sase continente.
G4S Cash Solutions Romania este specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate).

Cerintele postului
- Studii superioare absolvite,
- Experienta manageriala minim 2 ani,
- Experienta in relationarea directa cu beneficiarii,
- Cunostinte in administrarea logisticii,
- Permis de conducere: categoria B,
- Abilitati de operare PC – MS Office, Internet Explorer,
- Cunostinte de limba engleza – nivel mediu.

Bune abilitati de comunicare si relationare, capacitate de organizare si planificare, abilitati de a gestiona activitati simultane, capacitatea de a propune solutii, abilitate de a lucra in echipa, rezistenta la stres, responsabilitate, flexibilitate.

Descrierea jobului

Conduce si raspunde de activitatile desfasurate de companie in judet: transport valori, colectare Cash360 si alimentare ATM, respectand clauzele contractuale, planul de transport valori si ATM, procedurile/instructiunile de lucru si legislatia in vigoare.

Postul se subordoneaza Directorului Regional si are in subordine echipa punctului de lucru.

- Este responsabil/a de resursele (umane si material) punctului de lucru, precum si de alocarea eficienta a acestora pentru indeplinirea responsabilitatilor contractuale si optimizarea transportului de valori,
- Monitorizeaza utilizarea autospecialelor si informeaza orice abatere/defectiune,
- Monitorizeaza situatia operationala si raspunde de atingerea tuturor punctelor rutelor de transport,
- Ia masuri urgente de rerutare in cazul unor restrictii aparute (lucrari, interdictii, accidente), care ar duce la neindeplinirea planului de transport,
- Intocmeste planificarea in serviciu a echipajelor de transport valori si este responsabil pentru acoperirea nevoilor de personal (angajari, concedii, etc),
- Raporteaza informatii asupra activitatii, conform procedurilor stabilite sau in caz de situatii speciale,
- Stabileste un sistem de raportare prin care subordonaţii direcţi sa-i aduca permanent la cunostinta situatia operativa, de logistica si de securitate din cadrul judetului pe care il conduce,
- Pune in aplicare deciziile conducerii societatii ce vizeaza activitatea din aria de responsabilitate.

Descrierea companiei

S.C. G4S Cash Solutions este membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume si are mai mult de 611.000 de angajati. In Romania, G4S Cash Solutions este prezenta din 2002, fiind specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate). Totalizeaza astazi aproape 3000 de salariati si are o infrastructura teritoriala dezvoltata formata din 8 Centre de Procesare si alte 16 puncte de operatiuni la nivel judetean. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, ING, UniCredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, BRD, Banc Post, OTP Bank, Piraeus Bank, City Bank, Lidl, Grupul Inditex, Mango s.a.

Expirat
Coordonator Punct de Lucru Sibiu  -  S.C. G4S Cash Solutions S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close