Publicat 13 Mai 2021 | Reactualizat 12 Iun 2021 | Expiră 13 Iun 2021

Coordonator productie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

PRODUCTION WIZARD @CĂRTUREȘTI

Căutăm un bun cunoscător de tehnici de producție, cu simț creativ și pasiune pentru design, care vrea să creeze împreună cu noi obiecte care îți fac viața mai frumoasă.
Te vei ocupa împreună cu echipa de creație de producția gamelor de produse proprii Cărturești & ROD (papetărie, accesorii pentru ceai și cafea, tricouri, sacoșe și alte materiale promoționale)
Vei lucra la produse noi, dar și la îmbunătățirea celor care sunt deja în portofoliul Cărturești.

Descrierea jobului

Ce vei avea de făcut:

Stabilirea briefului pentru artiștii cu care lucrează Cărturești împreună cu echipa de comunicare
Identificarea celor mai bune/sustenabile materiale pentru producția obiectelor dorite
Crearea de machete/prototipuri împreună cu furnizorii
Găsirea de soluții de producție și noi furnizori
Introducerea produselor în gestiune și coordonarea plăților împreună cu echipa de gestiune&contabilitate
Managementul stocurilor împreună cu echipa de gestiune
Coordonarea calendarului de producție
Scouting de produse si materiale noi

Ești persoana potrivită?

Dacă ai minimum 2 ani de experiență în BTL, producție de materiale promoționale sau design de produs și știi de unde să începi căutările atunci când cineva vine cu o nouă idee de produs, îți așteptăm CV-ul la pr@carturesti.net!
Sperăm să fii orientat(ă) spre rezultate, să te poți organiza singur(ă), să ai un ochi atent la detalii și să treci ușor peste obstacolele inerente oricărui proiect de producție.

BENEFICIILE TALE:
Program flexibil
Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta
Tichete de masă
Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești

ȘI CEVA ÎN PLUS:

Participi la traininguri interne și ai invitații la conferințe, workshopuri, concerte sau alte evenimente culturale. Ești mereu la curent cu noutățile din domeniu & cunoști oameni interesanți și personalități din lumea culturală.

Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în librării.

Poți călători în țară în cadrul schimburilor de experiență între librăriile din rețea.

Ai cei mai cool colegi, iar extensia biroului tău este o librărie întreagă.

Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 21 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 38 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești:

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică, dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.).

Expirat
Coordonator productie  -  DIRECT CLIENT SERVICES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close