COORDONATOR/PLANNER TRANSPORT RUTIER INTERN-KLG EUROPE SIBIU

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Salut!

Daca iti doresti provocari (reale) si vrei sa ai un job care sa "te tina in priza", atunci suntem nerabdatori sa te cunoastem, pentru ca avem proiecte interesante si complexe in implementare si ne cautam noi colegi!

Pentru departamentul nostru de distributie si transport rutier intern, echipa asteapta sa li se alature un coleg/colega, care am prefera sa se apropie cat mai mult de urmatorul profil profesional:


CERINTE


• De baza:
-Leadership
​-Abilitati de comunicare
​-Proactiv
-Capacitate de a lucra independent si de a lua decizii


• Strategice:
​-Bun organizator
​-Cunostinte logistice si de optimizare a unui transport
​-Buna cunoastere a rutelor interne de distributie


• De rezolvare a problemelor:
​-Inventivitate si creativitate
-Capacitate de a lucra sub presiune si de a respecta deadline-uri
​-Abilitate de gestionare a posibilelor situatii dificile
​-Rezistenta la stress

CUNOSTINTE

Operationale:
​-Intelege impactul luarii unei decizii dpdv financiar
​-Experienta in organizarea de transporturi rutiere interne/distributie
-Buna abilitati de comunicare si relationare cu transportatorii

•IT:
​- Cunostinte medii MS Office
​- Experienta intr-un sistem de Management de Transport reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Activitatea presupune:
• Sa organizeze expeditiile KLG pe teritoriul Romaniei in conditiile prevazute de conventia CMR si de celelalte reglementari referitoare la transportul de marfa , in conformitate cu interesele firmei si respectand intocmai politica acesteia .

Descrierea principalelor sarcini:
• Planifica alocarea camioanelor folosind in primul rand transportatorii agreati
• Planifica expeditiile in sistemul de management al transportului (TMS), asigurandu-se ca sunt respectate conditiile de incarcare / descarcare.
• Optimizeaza spatiul disponibil in camioane , prin calcularea si alegerea celor mai bune optiuni de incarcare a marfurilor
• Anunta departamentele implicate de orice eveniment aparut in timpul transportului, care ar putea influenta calitatea livrarii (intarzieri, evenimente rutiere, discrepante, etc).
• Avizeaza si marcheaza in sistemul de management al transportului ( TMS) diferentele cantitative si calitative ale marfurilor in depozit
• Este in masura sa furnizeze in orice moment informatii referitoare la situatia transportului aflat in derulare.
• Intocmeste rapoarte solicitate de superiorul ierarhic.

Ne bem cafeaua de dimineata la
KLG EUROPE SIBIU
DJ 106 B, KM 1.5
CRISTIAN 557085
Jud SIBIU

Descrierea companiei

Grupul KLG Europe este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Europa,specializat în distribuție la nivel european a transporturilor in sistem de grupaj rutier ,cu mai mult de 145.000 m2 de depozite moderne și approx 1200 de colegi profesioniști care vor fi incantati sa va consilieze .

KLG Europe are 17 sucursale: 3 în Olanda (Venlo, Eersel, Rotterdam), 1 Marea Britanie (Bradford), 4 în China (Shanghai, Xiamen, Shenzhen, Qingdao) și 9 in România (București, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisoara, Bacau,Braila,Sibiu).
KLG Europe Logistics și-a început operațiunile în 2006, cu filiale în 9 dintre cele mai importante orașe din România și sediul central lângă București, pe autostrada A, km 23, în Bolintin Deal .
Oferim soluții logistice rapide, convenabile și de încredere clienților de toate dimensiunile de la FMCG, electronice, retail, s.o.

Recompensăm inovația, creativitatea și munca în echipă, ceea ce înseamnă că ne pasă mai mult de munca făcută corect și mai puțin de tinuta formală sau dacă întârzii 5 minute la serviciu...
Cel mai important, vă așteptăm să veniți la birou în fiecare zi cu curiozitate și entuziasm!

Daca ti-am trezit curiozitatea si ai vrea sa stii mai multe despre noi si job, atunci am dori sa te cunoastem !
Asteptam cu interes aplicatia ta ( CV actualizat ) atat aici pe platforma ejobs cat si pe email,la adresa : career@ro.klgeurope.com

Pentru mai multe informații te invitam sa accesezi site-ul nostru http://www.klgeurope.com.

Prin aplicarea dumneavoastră la anunțul nostru de angajare, vă exprimați consimțământul în sensul păstrării CV-ului dumneavoastră în baza noastră de date. Datele sunt păstrate în scop de Recrutare și Selecție si ne-am bucura să menținem legătura în vederea oportunităților profesionale din cadrul KLG Europe Logistics.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza pentru o perioadă de cel mult 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare pentru persoanele care nu au încheiat un contract individual de muncă. Pentru persoanele în cazul cărora procesul de recrutare se finalizează cu încheierea unui contract individual de muncă, datele acestora vor fi supuse politicii Societății privind GDPR.
Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.