Coordonator Operational- Retail

Lamajole S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Asteptari de la Tine:
 • Experienta in domeniul de retail, de vanzari, comert
 • Abilitati de recrutare, o buna cunoastere a oamenilor si de formare echipe de vanzari
 • Experienta in coordonare echipe si capacitatea de a lucra in echipa
 • Abilitati de planificare, organizare, mentoring echipa
 • Atitudine proactiva, orientata in solutionarea problemelor intampinate, adaptabilitate, asertivitate
 • Detinerea carnetului de conducere de minim 2 ani, experinta de conducere in orase mari si disponibilitate la deplasari frecvente la magazinele arondate postului
 • Corectitudine, punctualitate, abilitatea de a rezolva obiectivele la termen.

Descrierea jobului

LA MAJOLE este in cautarea unui coleg pentru desfasurarea activitatilor din cadrul proiectului “O noua viata” By Auchan in parteneriat cu LaMajole.

Cu un numar de magazine in continua crestere, cautam o persoana dinamica si competenta in a recruta echipe noi de vanzari, de a gestiona si efectua alaturi de echipa sa, schimbarile de stoc.
De asemenea, efectuarea inventarul periodic al stocului, retururile si receptiile de marfa, prin rotatie la toate punctele de lucru din tara, intra in competentele fisei postului, cu scopul de a eficientiza stocurile si de a maximaliza incasarile.

Implementarea conceptului de magazine second-hand in cadrul hypermarketurilor Auchan este unul unic pe piata din Romania, iar LaMajole a fost primul partener care s-a alaturat Auchanului in realizarea acestuia.

Conceptul LaMajole in parteneriat cu Auchan Romania, consta in deschiderea magazinelor din cadrul hypermarketurilor, cu haine second-hand de sezon, de foarte buna calitate si preturi accesibile oricarui buzunar.

Pentru dinamizarea vanzarilor din cadrul acestor magazine si dezvoltarea lantului de magazine, LaMajole este in cautarea unui manager deschideri si de coordonare a unei echipe mobile

Principalele activitati:
 • Sustinerea de interviuri si selectarea candidatilor pentru posturile disponibile.
 • Angajarea persoanelor si formarea echipelor de vanzari din fiecare oras unde se deschid magazine LaMajole.
 • Organizarea activitilor in cee ace priveste receptia marfii, preluare, expunere etc.. ce tin de deschideri noi ale punctelor de lucru sau reumpleri stoc sezoniale..
 • Coordonarea si motivarea personalul din subordine
 • Efectuarea inventarelor periodice la fiecare punct de lucru arondat
 • coordonarea actiunilor de reduceri de pret si implicit intrarile noi de marfa conform cerintelor directorului de vanzari

Descrierea companiei

Lamajole aparține grupului de companii Mendola Investment Group, alături de compania Roseco și Deco Center, respectiv recunoscutul lanț de magazine Nobila Casa.

Din 2020 dintr-run brand Roseco am devenit o companie independentă, axată exclusiv pe retail cu magazine fizice și webshopul LaMajole.

Magazinele noastre sunt încadrate și recunoscute ca și magazine tip Boutique, cu articole de la branduri foarte mari la prețuri modice.

Prin cumpărarea hainelor din magazine second hand contribuim activ la diminuarea efectului de poluare a industriei textile. Astfel promovăm reutilizarea acestora și ne axăm mai mult pe calitate decât pe cantitate.

www.lamajole.ro

Publicat 15 nov. 2021 Reactualizat 13 dec. 2021 Expiră 15 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.