Coordonator Librarii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim de la tine:
 • sa ai experienta intr-un rol similar
 • să ai experiență in coordonarea unei echipe
 • să mai fi lucrat în trecut intr-un rol de organizare, ideal in industria de carte;să îți adaptezi stilul de comunicare în funcție de interlocutor si de situatie;

Descrierea jobului

Cautam un Coordonator librarii care sa se alăture echipei de vanzari și care sa gestioneze relatia Editurii Litera cu unul dintre cei mai mari clientii Key Account.

In acest rol vei imbina apitudinile de vanzări cu cele organizatorice pentru a:
 • Gestiona produsele din librarii
  • Vei urmari stocurile pentru a asigura prezenta permanenta la raft a cartilor Litera si de la cele mai importante edituri
  • Vei asigura respectarea standardelor de mercantizare
  • Vei urmari rotatia stocurilor
 • Intocmi si analiza periodic rapoartele de vanzari
 • Coordona activitatea Consultantilor de vanzări din peste 15 librarii (din toată tara)
  • Vei participa activ in procesul de recrutare a Consultantilor de vanzari
  • Vei aloca sarcini si vei urmari realizarea lor
  • Vei instrui membrii noi din echipă
 • Analiza piata de carte si a selecta cele mai bune produse pentru specificul librariilor gestionate
 • Lucra îndeaproape cu colegii din echipa de vanzari, marketing si logistica pentru a asigura buna functionare a parteneriatelor stabilite.

Descrierea companiei

Editura Litera este companie in plina ascensiune, care isi propune in fiecare an sa dezvolte, sa inoveze, sa contribuie la cresterea pietei de carte. Sunatem mai mult decat o editura. Suntem un mod de a intelege cartea, imbinand traditia cu modernitatea.

Unul din cei mai mari editori de carte din Romania, Grupul Editorial Litera, a fost fondat in anul 1989, reusind sa aduca in bibliotecile romanilor peste 10 000 de titluri, din cele mai variate domenii: fictiune, enciclopedii, atlase, dictionare, carti pentru copii, arta si arhitectura, istorie, limbi straine, cultura generala, sanatate si frumusete, dezvoltare personala, business, calatorii, familie si timp liber.

Parte dintr-o lume care si-a uitat valorile si reperele, Editura Litera reprezinta mai bine de 15% din valoarea totala a pietei de carte din Romania cu 800 de titluri editate anual in cele peste 50 de colectii si imprinturi.

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa schimbe o lume in care calitatea e inlocuita cu cantitatea, in care fake-urile sunt vandute la pret de unicat.

In decursul celor peste 30 de ani de existenta, Editura Litera a devenit lider de piata prin cresterea portofoliului de titluri la un numar de 3.000 de titluri active, acoperind toate domeniile de interes, impartind oferta pe categorii si subcategorii conform cerintelor actuale. Oferta Editurii Litera este impartita pe adulti si copii si este construita pe un plan editorial structurat pe colectii de fictiune si nonfictiune, cu prezenta in portofoliu a unui numar exponential de autori de prestigiu precum Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Gordon Ramsay si detinem licente de top pentru Disney, National Geographic, DK etc.

Cu o echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu, oameni care pun mare pret pe cultura, nu pe maculatura, Editura Litera continua sa imparta o comoara de citit, de inteles, de facut, de primit cadou si de lasat mostenire.

Iubesti cartile si iti doresti sa faci parte dintr-o editra de succes? Te asteptam sa impartasim impreuna aceasta pasiune.

Vino in echipa Editura Litera!

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.