Coordonator Flotă

H.Essers - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Descrierea jobului

6560 DE MOTIVE PENTRU A ALEGE H.ESSERS

H.Essers este un jucător de încredere în sectorul logisticii , dar, mai presus de toate, este o afacere de familie care oferă locuri de muncă și siguranța locului de muncă încă din 1928. Cei 6560 de colegi ai noștri sunt oameni ambițioși care îndrăznesc să facă afaceri, sunt pregătiți să fructifice oportunitățile și să facă o diferență în fiecare zi, prin simplitate. Aceasta permite companiei noastre să investească în mod constant în dezvoltare și să privească spre viitor cu încredere. Oamenii noștri sunt motorul nostru. Ne îngrijim de dezvoltarea lor personală și profesională, le punem la dispoziție echipamente moderne și acordăm atenție echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Da, cei 6560 de angajați ai noștri știu de ce să aleagă H.Essers.

Sperăm vei înțelege și tu în curând motivele! Suntem în căutarea unui Coordonator Flotă.

CE VEI FACE

În calitate de Coordonator Flotă , te vei strădui să asiguri o flotă adecvată din punct de vedere tehnic pentru transporturile rutiere și în deplină conformitate cu reglementările:
  • Monitorizare charterilor;
  • Monitorizarea camioanelor subcontractate in aplicatia internă;
  • Monitorizarea și verificarea asigurărilor și a tuturor documentelor obligatorii ale șoferilor;
  • Suport pentru șoferi pentru a opera in aplicatia internă;
  • Furnizarea rapoartelor cu privire la flotă sau a diverselor rapoarte (la cerere);
CE NE OFERI TU

Pentru ca această funcție să fie un mare succes, ești interesat de lumea transporturilor și de tehnologie. În rolul de coordonator de flotă, excelezi în organizarea activităților, dar uneori lucrurile nu merg conform planului. Cu toate acestea, fiecare situație are o soluție, iar tu o vei gestiona cu diplomație. În calitate de coordonator de flotă, nu vei lucra în izolare. Împreună cu colegii tăi, te străduiești să asiguri o gestionare eficientă și corectă a flotei.

CE ÎȚI OFERIM NOI

Un rol cheie în dezvoltarea, întreținerea și optimizarea flotei. Datorită structurii non-ierarhice și liniilor decizionale scurte, vei avea ocazia de a-ți construi o poziție de expert în structura existentă a echipei. Alătură-te unei culturi deschise și familiale, în care responsabilitatea individuală este o caracteristică esențială a fiecărui coleg. Mai mult, noi credem în munca în echipă. Avem nevoie unii de alții pentru a ne atinge obiectivele, ne sprijinim reciproc, ne lansăm provocări unii altora și împărtășim cunoștințe.

ALĂTURĂ-TE MARII NOASTRE FAMILII

85 de sucursale în 19 țări, 6560 de angajați, un milion de metri pătrați de depozite, 1475 de camioane și 2000 de cisterne conforme ISO. Da, H.Essers este un prestator major de servicii logistice, o resursă valoroasă pentru clienții noștri strategici domeniul farmaceutic, chimic, infra și de componente. Structura noastră non-ierarhică asigură linii decizionale scurte și rapide, pe de o parte, oferindu-le, în același timp, angajaților oportunitatea de a contribui activ la povestea noastră de succes zi de zi, pe de altă parte. Spațiul pentru autonomie și inițiativă în cultura noastră bazată pe seriozitate și susținere reprezintă combinația perfectă pentru dezvoltarea climatului nostru de antreprenoriat și constituie pilonii creșterii noastre stabile.

Descrierea companiei

6560 DE MOTIVE PENTRU A ALEGE H. ESSERS

H. Essers este un jucător de încredere în sectorul logisticii , dar, mai presus de toate, este o afacere de familie care oferă locuri de muncă și siguranța locului de muncă încă din 1928. Cei 6560 de colegi ai noștri sunt oameni ambițioși care îndrăznesc să facă afaceri, sunt pregătiți să fructifice oportunitățile și să facă o diferență în fiecare zi, prin simplitate. Aceasta permite companiei noastre să investească în mod constant în dezvoltare și să privească spre viitor cu încredere. Oamenii noștri sunt motorul nostru. Ne îngrijim de dezvoltarea lor personală și profesională, le punem la dispoziție echipamente moderne și acordăm atenție echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Da, cei 6560 de angajați ai noștri știu de ce să aleagă H. Essers.
Sperăm vei înțelege și tu în curând motivele!

ALĂTURĂ-TE FAMILIEI NOASTRE (MARI)

85 de locații din 19 țăride angajați, un milion de metri pătrați de depozitde camioane și de cisterne conforme ISO. Da, H. Essers este un prestator major de servicii logistice, o resursă valoroasă pentru clienții noștri strategici in domeniul farmaceutic, chimic, infra și de componente. Ca o afacere de familie bazată pe active, vă putem garanta perioade scurte de luare a deciziei, astfel încât să puteți actiona rapid. Acest lucru vă oferă garanția necesară pentru un serviciu perfect pentru clienții dvs. Aceasta este o combinație ideală pentru clienții și angajații mulțumiți, astfel încât ei să se poată dezvolta la locul lor de muncă!.
Publicat 8 oct. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 7 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos