Publicat 15 Aug 2008 | Expiră 15 Aug 2008

coordonator echipa vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana optimista, persuasiva cu inclinatii spre cultura succesului financiar, independenta, comunicativa. pentru ocuparea acestui post nu sunt necesare studii de specialitate, noi oferind training-ul necesar.

Descrierea jobului

coordoneaza echipa de consultanta financiara, va avea un portofoliu de clienti pe care ii va consilia permanent cu privire la plasamente financiare pe termen mediu si lung. Se ofera din partea noastra baza de pornire, indrumare, acces usor la cariera, suport logistic

Descrierea companiei

Personalul companiei noastre este tanar, media de varsta fiind de 28 ani. In domeniul de consiliere financiara, in anul 2007 an fost in top 5 Romania. Media de castig financiar este de 2.500 ron in situatia in care peste 80% din angajati nu au mai mult de 4 luni vechime.

Expirat
coordonator echipa vanzari  -  globbe house

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close