Coordonator Departament de Inscrieri si Relatii Corporate

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului


Coordonatorul Departamentului de Inscrieri si Relatii Corporate este responsabil pentru succesul inscrierilor in institutia scolara. In acest sens, printre atributiile sale se numara gestionarea relatiilor corporate cu partenerii IBSB si coordonarea procesului de inscriere, prin actiuni de promovare si informare atat in interiorul cat si exteriorul comunitatii scolare prin diverse proiecte de dezvoltare. Coordonatorul va comunica direct cu toti aplicantii si partenerii scolii pentru promovarea scolii noastre, sporirea ambitiilor de dezvoltare si, desigur, pentru a se asigura ca procesele de inscriere decurg corespunzator. Coordonatorul va dezvolta si va intreprinde eforturi pentru a atrage diverse familii sa se alature scolii noastre. Coordonatorul va colabora in mod direct cu echipa de conducere a institutiei si cu Departamentul de Marketing pentru eficientizarea proceselor si pentru stabilirea modalitatilor de atragere si retentie a familiilor din comunitatea noastra.

Cerintele postului:
- Studii post Universitare
- experienta minim 5 ani pe pozitii similare de vanzari, comunicare sau marketing
- limba engleza nivel avansat
- cunostinte avansate Office
- experienta in mediul educational constituie un avantaj
- contacte sau colaborari in domeniul corporate


1. Descrierea postului:

Coordonatorul Departamentului de Inscrieri si Relatii Corporate trebuie sa aiba abilitatea de a lucra in echipa, sa aiba o maniera blanda de comunicare, energie pozitiva, simtul umorului. Trebuie sa intruneasca calitati de organizare, prioritizare si auto-motivare in realizarea sarcinilor. El/ea este important sa detina calitati exceptionale de comunicare, abilitati remarcabile de scriere si exprimare in public si capacitatea de a interactiona comfortabil cu diverse tipologii de persoane. Aceasta persoana va avea o empatie autentica pentru potentialele familii din comunitatea noastra si va constientiza nevoile si punctele sensibile ale parintilor, elevilor si, in cele din urma va fi capabil/a sa gestioneze asteptarile si sa trateze procesul decizional al aplicantilor intr-o maniera corecta, empatica si diplomatica.
Coordonatorul Departamentului de Inscrieri si Relatii Corporate va trebui sa insuseasca cu rapiditate toate informatiile despre scoala si programa de invatamant oferita pentru a putea sutine prezentari si raspunde intrebarilor potentialilor clienti.
Scopul principal in coordonarea departamentului este acela de a desfasura activitatea de Inscrieri pe baza unui Plan de Admitere bine definit, stabilit si actualizat anual, in functie de contextul socio-economic actual si de planurile de dezvoltare ale institutiei. Coordonatorul trebuie sa prezinte periodic rapoarte care urmaresc obiectivele de dezvoltare, reflectarea acestora in dinamismul procesului de inscriere si modul in care actiunile sale reusesc sa creasca numarul familiilor inscrise in comunitatea IBSB.

2. Sarcinile postului includ urmatoarele aspecte:

- Reprezinta IBSB si serveste ca imagine a scolii, in fata potentialelor familii interesate de inscrierea copiilor.
- Se implica si informeaza potentialii parinti despre IBSB si beneficiile educatiei britanice atat dintr-o perspectiva generala, cat si aplicata necesitatilor fiecarei familii in parte
- Inspira intreaga comunitate sa participe activ la evenimentele ce sustin procesul de admitere inclusiv: tururi individuale si de grup in interiorul campusului; sesiuni informationale privind programa, zile de proba ale elevilor aplicanti (inclusiv etape de testare), discutii de feedback intre parinti, profesori si elevi actuali/prospecti.
- Stabileaste si mentine relatii pozitive cu alte institutii educationale precum gradinite si scoli din Bucuresti si creeza oportunitati de relationare atat pentru promovare reciproca, cat si pentru a oferi continuitate a procesului educational.
- Stabileste relatii corporate cu institutii precum ambasade, companii multinationale, companii de relocare si real estate, care ar putea constitui surse pentru procesul de admitere
- Dezvolta si coordoneaza un plan de comunicare cu potentiale familii urmarind activ intreg procesul de la cererea de oferta pana la inscriere.
- Supravegheza si participa la pregatirea materialelor de admitere, evenimentelor si sarcinilor de marketing.
- Coordoneaza sistematic si eficient cererile de inscriere si comunicarea cu parintii elevilor aplicanti astfel incat intreg procesul sa sprijine si sa respecte elevul si familia acestuia.
- Gestioneza asteptarile din partea parintilor si elevilor si transmite deciziile privind admitere intr-o maniera corecta, grijulie si diplomatica.
-Supravegheaza procesul de selectie al noilor elevi inclusiv activitatea departementului de admitere/inscrieri si ajutor finaciar si mentine statisticile de admitere ale scolii.
- Ofera suport Departamentului Administrativ si Finaciar
- Preia alte responsabilitati date de catre Directorul Executiv si Office Manager, ca manager direct.
- Prezinta saptamanal rapoarte privind situatia elevilor inscrisi si a celor potentiali
- Organizeaza si prezinta strategia de promovare a scolii si atragere de noi elevi
Publicat 24 iun. 2021 Expiră 24 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos