Publicat 27 Iul 2020 | Reactualizat 26 Aug 2020 | Expiră 27 Aug 2020

Coordonator Contabil

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pe cine căutăm?

Coordonator Contabil înseamnă că te vei asigura de bunul mers al departamentului. Vei coordona activitatea contabilă și vei identifica modalități de simplificare a muncii echipei. Prin urmare, trebuie să ai experiență în acest domeniu și abilități de coordonare a unui grup de specialiști. Este important să ai deschidere în transmiterea cunoștințelor dobândite.

Trebuie să ai studii superioare în domeniul economic sau contabilitate și să ai minimum 3 ani experiență în sectorul financiar. Pe lângă limba română, cunoașterea limbii maghiare reprezintă un mare plus. UTILBEN are în prezent 70 de angajați, așa că ar fi ideal dacă ai lucrat în companii similare.

Orientarea ta trebuie să fie către îndeplinirea de sarcini. Trebuie să fii o persoană atentă la detalii și să ai o personalitate dominantă și influentă. Căutăm un coleg competitiv și sociabil.

De ce avem nevoie de tine? Pentru că vrem să fim cei mai buni în domeniu, să ne creștem prezența pe piața de utilaje și să dezvoltăm această echipă minunată de super-eroi!

Doar în ultimul an, ni s-au alăturat 30 de profesioniști, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Așa că vrem să continuăm acest trend de dezvoltare, iar TU ești o componentă esențială în drumul nostru spre succes!

Descrierea jobului


Ce responsabilități o să ai?

 • Operarea corectă, completă și la timp a documentelor
 • Vei crea și modifica procese și proceduri contabile
 • Te vei asigura că normele și regulile interne sunt respectate
 • Vei transmite informații financiare spre control și avizare
 • Vei implementa planul și strategiile de management ale conducerii
 • Te vei implica activ în implementarea planificării trimestrialeCe obiective o să ai?
Ce obiective o să ai?
 • Creșterea performanței membrilor echipei
 • Simplificarea activității contabile
 • Asigurarea înregistrării corecte a datelor
 • Furnizarea completă a informațiilor financiare
 • Respectarea termenelor limită stabilite

Descrierea companiei

Cine suntem noi?


UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui model de a face afaceri bazat pe integritate și caracter. Model de business creat și implementat de fondatorii acestei companii, Ruben și Oana Marian, și transmis mai departe celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Produsele UTILBEN poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii. Viziunea noastră este ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Vom face asta prin dezvoltarea portofoliului de clienți și prin crearea de parteneriate puternice. Misiunea noastră este ca angajații noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în domeniu, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei.


Suntem o familie și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri noi de la tine și să facem treabă bună împreună!


5 MOTIVE PENTRU A-ȚI DECIDE ACUM VIITORUL


Dragă viitor coleg, acesta nu este un simplu anunț de angajare. În cele ce urmează, îți voi vorbi despre beneficiile și responsabilitățile care vin la pachet cu poziția de Coordonator Contabil al UTILBEN și, bineînțeles, vei afla de ce UTILBEN este locul ideal pentru tine. Locul în care să îți pui cel mai bine în valoare expertiza și, totodată, locul în care să te dezvolți personal.

1. Ai intrat într-o rutină apăsătoare și simți nevoia de schimbare.


Ai planuri mărețe, dar și visuri pe care le-ai pus parcă pe pauză? Sau poate, momentan, lucrezi într-un mediu care te constrânge și te ține captiv într-o rutină apăsătoare. De ce să nu faci un pas important înspre realizarea obiectivelor grandioase pe care ți le-ai stabilit de atâta timp? De ce să nu îmbrățișezi schimbarea și să ieși din zona de confort, pentru un viitor mai bun? Pentru viitorul tău mai bun.

2. UTILBEN promovează și recompensează performanța.

UTILBEN este o companie care pune accentul, mai mult decât orice, pe împlinire. Este un termen care poate fi explicat în multe feluri, dar pentru noi înseamnă fericire. Știm, e un cuvânt mare, dar nu îl spunem cu lejeritate. Pentru a obține această stare de bine, este nevoie de muncă și este nevoie de implicare. Tu trebuie să fii foarte bun în ceea ce faci și să ai ambiția de a deveni cel mai bun! Să nu faci compromisuri și să fii o persoană integră, perseverentă și deschisă la provocări.

3. Te-ai decis ca visurile tale să devină realitate și ai nevoie de susținere.

Noi te vom încuraja să îți duci la îndeplinire planurile și te vom sprijini, pentru că știm că ești expert în domeniu și avem încredere în tine. Îți înțelegem nevoia de libertate, așa că vei avea un program flexibil și suficient spațiu de manevră pentru a-ți implementa proiectele. Nu va trebui să obții zeci de aprobări sau să completezi „n” rapoarte. Și nu vei avea nevoie de acceptul a zece manageri pentru a face asta. Atâta timp cât visurile tale de creștere coincid cu cele ale companiei, poți conta pe noi!

4. Vrei să te dezvolți personal și să devii cel mai bun în domeniu.

UTILBEN îți înțelege nevoia de creștere în carieră și de dezvoltare personală. Te încurajăm să îți atingi potențialul maxim și te sprijinim în acest sens. Îți oferim cursuri de perfecționare în domeniile tale de interes, îți punem la dispoziție platforme dedicate de învățare și îți dăm posibilitatea să-ți pui în aplicare planurile. Te răsplătim pe măsura muncii tale, iar cultura organizațională a companiei este orientată către recompensarea ta!

5. Îți dorești un echilibru între carieră și familie.

Cu toții avem nevoie de stabilitate, predictibilitate și siguranță. Sunt elementele cheie ale unui loc de muncă în cadrul UTILBEN. Aici, îți poți construi o carieră de succes, aici îți poți clădi viitorul. Credem în echilibru între mediul de lucru și timpul tău, petrecut cu familia și prietenii. Pentru că avem aceleași valori ca și tine. Punem preț pe caracter, pe excelență și recompensă.


Acum, că ne cunoaștem mai bine și rezonezi cu felul nostru de a fi, te invit să intrăm în detalii și să ne convingem că acest job e făcut pentru tine.

Expirat
Coordonator Contabil  -  UTILBEN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close