Publicat 08 Mar 2017 | Reactualizat 05 Apr 2017 | Expiră 09 Apr 2017

Coordonator call-center

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta de minim 3 ani in Call Center, in special Customer Care si de minim 2 ani in coordonarea unei echipe de agenti.
Pozitiv, plin de vitalitate si pasionat de grija fata de clienti.
Capabil sa identifice si sa elimine punctele slabe ale echipei coordonate si sa identifice modalitati de motivare si stimulare a fiecarui membru al echipei.
Capabil sa gestioneze simultan mai multe proiecte si sa coordoneze echipa pentru atingerea indicatorilor solicitati de clientii companiei.
Abilitati foarte bune pe parte de comunicare si asumarea responsabilitatilor, atentie la detalii, gandire analitica.
Studii superioare finalizate
Cunoasterea limbii engleze- nivel avansat si utilizare a PC-MS Office.

Descrierea jobului

Asigura realizarea obiectivelor si a indicatorilor cheie de performanta pentru proiectele coordonate.
Propune metode de imbunatatire a modului de lucru, a proceselor si procedurilor in scopul de a folosi eficient resursele umane si materiale.
Pregateste si evalueaza echipa pe care o coordoneaza si rezolva orice nemultumire a clientilor ce depaseste aria de competenta a operatorilor/supervizorilor din echipa.
Contribuie la dezvoltarea procedurilor operationale si a instructiunilor de lucru, in functie de propria analiza si sugestiile facute de supervizori.
Realizeaza sesiuni de observare directa a muncii, inregistreaza observatiile, ofera feedback si coaching.
Participa la toate sesiunile de training pentru a-si imbunatati performantele personale, cauta in mod activ acumularea de noi cunostinte si competente prin folosirea mai multor surse.
Cunoaste, aplica si se asigura ca echipa coordonata respecta procedurile, regulile si notele interne aflate in vigoare la locul de munca.
Participarea la procesul de recrutare.

Descrierea companiei

Suntem o compania romaneasca, infiintata in 1991 si facem parte dintr-un grup de companii care isi desfasoara activitatea in industria IT&C. In prezent, furnizam servicii de call/contact center pentru companii romanesti si multinationale care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania. Mai multe detalii pe www.elicom.ro

Expirat
Coordonator call-center  -  Elicom SRL