Publicat 21 Ian 2017 | Reactualizat 18 Feb 2017 | Expiră 22 Feb 2017

Coordonator call center

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

● Experienta de minim 3 ani in Call Center, in special Customer Care si de minim 2 ani in coordonarea unei echipe de agenti.
● Pozitiv, plin de vitalitate si pasionat de grija fata de clienti.
● Capabil sa identifice si sa elimine punctele slabe ale echipei coordonate si sa identifice modalitati de motivare si stimulare a fiecarui membru al echipei.
● Capabil sa gestioneze simultan mai multe proiecte si sa coordoneze echipa pentru atingerea indicatorilor solicitati de clientii companiei.
● Abilitati foarte bune pe parte de comunicare si asumarea responsabilitatilor, atentie la detalii, gandire analitica.
● Studii superioare finalizate
● Cunoasterea limbii engleze- nivel avansat si utilizare a PC-MS Office.

Descrierea jobului

● Asigura realizarea obiectivelor si a indicatorilor cheie de performanta pentru proiectele coordonate.
● Propune metode de imbunatatire a modului de lucru, a proceselor si procedurilor in scopul de a folosi eficient resursele umane si materiale.
● Pregateste si evalueaza echipa pe care o coordoneaza si rezolva orice nemultumire a clientilor ce depaseste aria de competenta a operatorilor/supervizorilor din echipa.
● Contribuie la dezvoltarea procedurilor operationale si a instructiunilor de lucru, in functie de propria analiza si sugestiile facute de supervizori.
● Realizeaza sesiuni de observare directa a muncii, inregistreaza observatiile, ofera feedback si coaching.
● Participa la toate sesiunile de training pentru a-si imbunatati performantele personale, cauta in mod activ acumularea de noi cunostinte si competente prin folosirea mai multor surse.
● Cunoaste, aplica si se asigura ca echipa coordonata respecta procedurile, regulile si notele interne aflate in vigoare la locul de munca.
● Participarea la procesul de recrutare.

Descrierea companiei

Suntem o compania romaneasca, infiintata in 1991 si facem parte dintr-un grup de companii care isi desfasoara activitatea in industria IT&C. In prezent, furnizam servicii de call/contact center pentru companii romanesti si multinationale care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania. Mai multe detalii pe www.elicom.ro

Expirat
Coordonator call center  -  Elicom SRL