Controlor financiar junior

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Controlor financiar junior
1 Absolvent facultate cu profil economic (de preferat)
2. Experienta anterioara
3. Sa dea dovada de: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aibă calităţi psihice necesare (spirit de observaţie, răbdare, viteza de reacţie, capacitate de orientare in spaţiu, capacitate de comunicare, etc.).
4. Cunostinte Excel Mediu/Avansat
5. Capacitatea de a se organiza si incadra in termene limita si de a lucra cu softuri diverse

Descrierea jobului

1. Analizarea, procesarea si raportarea datelor din sistemul informatic in vederea stabilirii situatiilor financiare finale ale colaboratorilor din cadrul Grupului Monza.
2. Respecta procedura privind transmiterea situatiilor financiare in termenele agreate
3.Se asigura ca informatiile prelucrate si transmise sunt corecte si respecta procedurile de lucru agreate
4.Participa la implementarea si automatizarea procesului detaliat in procedura de transmitere a datelor catre parteneri
5. Participa la elaborarea de rapoarte de profitabilitate necesare desfasurarii activitatii departamentului stabilite de managerul ierarhic superior

Descrierea companiei

Spitalul Monza este cel mai mare și mai complex Centru Cardiovascular privat din România. Este un spital ce se întinde pe o suprafață de circa 8.000 mp, şi se desfăşoară într-un spațiu structurat pe 9 niveluri ce însumează 18.000 mp. Spitalul Monza reprezintă nou sistem de îngrijiri medicale ale cărui principii se situează la confluenţa modelului românesc cu cel italian. Un spital modern, dotat cu aparatură medicală si tehnologie de ultimă generaţie la nivel mondial. Un spital organizat pe baza unor principii pe cât de simple pe atât de inedite: preocuparea continuă pentru pacient si rezolvarea problemelor de sănătate prin servicii complete (diagnostic-tratament-recuperare) oferite cu rapiditate şi maximă calitate.
Publicat 14 oct. 2021 Expiră 13 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.