Candidatul Ideal
- Studii de specialitate: Industria alimentară, Industria chimică si biochimică; (reprezinta un avantaj)
- Experiență pe o poziție similară;
- Cunoștințe: Microsoft Office (Excel, Word, Power Point, Outlook), SAP;
- Cunoștințe de limba engleză;
- Cunoștințe de legislație și norme de siguranță alimentară.
- Disponibilitate pentru lucrul in 3 ture
Descrierea jobului
Recepție:
- Asigură recepția și controlul calității materiilor prime, semifabricatelor, ambalajelor, produselor finite conform specificațiilor și instrucțiunilor de lucru ;
Control:
- Efectuează controale în conformitate cu instrucțiunile și planurile de control stabilite pentru suprafețe de lucru, personal (teste rapide ATP);
- Înregistrează valorile obținute în formularele și bazele de date corespunzătoare;
- Notifică și înregistrează, în bazele de date utilizate, neconformitățile detectate;
- Controlează, monitorizează procesele de producție. Exemple: folosirea corectă a rework-ului, dozarea materiilor prime și semifabricatelor conform rețetei;
- Verificarea funcționarii detectoarelor de metale, X-Ray, cântare;
- Verificare respectare condiții de igienă;
- Se asigură că produsele fabricate sunt conform specificațiilor de produs;
- Oprire linie de producție în cazul defectelor majore și a nefuncționării echipamentelor de control critice (ex. Detectoare de metale, X-Ray, filtre, contaminare, prezenta dăunători si altele);
- Oprire linie de producție în cazul defectelor majore (ex. Detectoare de metale, X-Ray, filtre, contaminare, prezență dăunători și altele);
Activități Laborator:
- Elimină contraprobele expirate și deșeurile generate din laborator;
- Utilizează conform instrucțiunilor de lucru echipamentele din dotarea laboratorului, asigurând buna exploatare și întreținerea acestora;
- Urmărește întreținerea aparaturii pe care o utilizează și dacă este cazul aduce la cunoștință orice defecțiune, problemă de calibrare sau neconformitate;
Reclamații:
- Participă la analizarea reclamațiilor de calitate și ia masuri operative de eliminare a lipsurilor în activitatea de producție;
Instruiri:
- Participă la instruiri pentru respectarea cerințelor de igienă, calitatea și siguranța alimentelor;Participă la instruiri pentru implementarea noilor metode de lucru și asigurarea calității;
- Participă la instruiri pentru implementarea noilor metode de lucru și asigurarea calității.
- Asigură recepția și controlul calității materiilor prime, semifabricatelor, ambalajelor, produselor finite conform specificațiilor și instrucțiunilor de lucru ;
Control:
- Efectuează controale în conformitate cu instrucțiunile și planurile de control stabilite pentru suprafețe de lucru, personal (teste rapide ATP);
- Înregistrează valorile obținute în formularele și bazele de date corespunzătoare;
- Notifică și înregistrează, în bazele de date utilizate, neconformitățile detectate;
- Controlează, monitorizează procesele de producție. Exemple: folosirea corectă a rework-ului, dozarea materiilor prime și semifabricatelor conform rețetei;
- Verificarea funcționarii detectoarelor de metale, X-Ray, cântare;
- Verificare respectare condiții de igienă;
- Se asigură că produsele fabricate sunt conform specificațiilor de produs;
- Oprire linie de producție în cazul defectelor majore și a nefuncționării echipamentelor de control critice (ex. Detectoare de metale, X-Ray, filtre, contaminare, prezenta dăunători si altele);
- Oprire linie de producție în cazul defectelor majore (ex. Detectoare de metale, X-Ray, filtre, contaminare, prezență dăunători și altele);
Activități Laborator:
- Elimină contraprobele expirate și deșeurile generate din laborator;
- Utilizează conform instrucțiunilor de lucru echipamentele din dotarea laboratorului, asigurând buna exploatare și întreținerea acestora;
- Urmărește întreținerea aparaturii pe care o utilizează și dacă este cazul aduce la cunoștință orice defecțiune, problemă de calibrare sau neconformitate;
Reclamații:
- Participă la analizarea reclamațiilor de calitate și ia masuri operative de eliminare a lipsurilor în activitatea de producție;
Instruiri:
- Participă la instruiri pentru respectarea cerințelor de igienă, calitatea și siguranța alimentelor;Participă la instruiri pentru implementarea noilor metode de lucru și asigurarea calității;
- Participă la instruiri pentru implementarea noilor metode de lucru și asigurarea calității.
Descrierea companiei
ETI is a leading FMCG company in Turkey, with a tradition over 55 years in the confectionary business and a presence in over 40 countries worldwide.
With a portfolio of 45 brands and 300 products, with a yearly turnover of 1 billion Euro and 8 production facilities, ETI is continuing the development on the global market.
Join our team of over 7.000 employees and contribute to adding pleasure and happiness to the life of consumers through innovative and unique tastes.