Publicat 05 Apr 2021 | Reactualizat 03 Mai 2021 | Expiră 06 Mai 2021

Controlor Calitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii;
- Notiuni de desen tehnic;
- Experienta anterioara in controlul proceselor de productie minim 1 an;
- Persoana organizata, atenta la detalii;
- Capacitatea de lucru in echipa si bune abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Verificarea calitativa a produselor si documentelor de calitate la receptia marfii;
- Sustine activitatile de asigurare a calitatii si realizeaza controlul specific al proceselor de productie;
- Efectueaza controlul proceselor de productie conform planificarii, urmarind atat abaterile de la instructiunile de lucru aferente, precum si cele ale parametrilor tehnici corespunzatori al proceselor de productie;
- Contribuie la actualizarea periodica a listelor de verificare utilizate in controlul proceselor de productie;
- Participa la analiza defectelor si propune masuri corective primare.

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv, in functie de performante;
- Transport asigurat;
- Tichete de masa;
- Prime de sarbatori;
- Asigurare medicala privata;
- Posibilitatea de a activa intr-un mediu de lucru profesionist si dinamic;
- Posibilitati de promovare in cadrul companiei;

Daca sunteti interesati, va rugam sa aplicati aici si va vom contacta in cel mai scurt timp sau ne puteti gasi la
adresa Dudestii Noi, Calea Timisoarei, nr. 76.

Descrierea companiei

Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei RUS SAVITAR SA.

Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei RUS SAVITAR SA.. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

DESPRE

Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie de 2 000 000 de mp de PAL din total de 6 000 000 de mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30 000 de garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Deoarece ne doream sa fim cat mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine - Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Iar astazi, numarul lor se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

Expirat
Controlor Calitate  -  RUS SAVITAR SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close