Publicat 01 Feb 2021 | Expiră 04 Mar 2021

Controlor Calitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana responsabila, riguroasa, ordonata
Cunostinte desen tehnic
Cunostinte utilizare calculator( Microsoft Office)
Studii medii/superioare - profil industrial;

Descrierea jobului

Cunoasterea si aplicarea tolerantelor dimensionale si geometrice;
Urmarirea si verificarea tuturor conditiilor de calitate ale pieselor fabricate, conform desenelor de executie;
Abilitati de baza necesare executarii operatiilor de control de calitate;
Proactivitate, orientare catre rezultare, dinamism, bune abilitati de comunicare, spirit de echipa.
Efectueaza masuratori dimensionale cu aparate de masura si control, uzuale (subler, micrometru);
Introduce datele in sistem - Microsoft Office;
Raportare catre seful direct;

Descrierea companiei

Societatea Jouanel Industrie, iniţial denumită Jouanel “JYL”, a fost fondată în anul 1948, la Sainte Maure de Touraine (lângă Tours) de către Yves Jouanel şi a avut un început modest, ca afacere de familie, dar s-a dezvoltat rapid ca urmare a creşterii cererii de maşini şi utilaje pentru prelucrarea tablei, în contextul puternicii expansiuni a domeniului construcţiilor civile şi industriale din anii ‘60-‘70.

În anul 1984, realizând o cifră de afaceri de 3 milioane de franci (460.000 euro) cu doar 9 angajaţi, societatea Jouanel este preluată de grupul FINHAL condus de Pierre Halle, grup ce mai conţine societăţile SOCOFER, FINHAL şi SOFIL. Începând cu acest an dezvoltarea societăţii, sub conducerea lui Emmanuel Halle - fratele lui Pierre Halle, este şi mai puternică şi mai rapidă, ea extinzându-se în Rusia, Spania, Belgia, nordul Africii şi Germania, şi culminând în anul 2006 prin crearea filialei din România nu doar pentru comercializarea produselor ci şi pentru producerea de subansamble pentru maşinile şi utilajele marca Jouanel. Este de notat aici faptul că filiala din România este singura structură compactă ce înglobează atât activitatea comercială cât şi cea de producţie, în celelalte ţări societatea Jouanel Industrie având doar centre de distribuţie.

Crearea filialei din România a luat naştere din nevoia de a susţine producţia din Franţa, bazată pe o cerere în creştere pe piaţa franceză, dar şi ca urmare a sesizării oportunităţii implantării pe o piaţă a Europei de Est în care domeniul construcţiilor se afla în plină dezvoltare mai ales după 1995 şi în acelaşi timp insuficient satisfăcută din punct de vedere al prezenţei producătorilor specializaţi şi a diversităţii produselor.

În consecinţă, managementul superior a luat decizia de a se stabili în această regiune şi a ales România bazându-se nu numai pe bunele şi îndelungatele relaţii ale Franţei cu ţara noastră, ci şi pe contactele directe pe care le avea de mai mulţi ani cu unele firme mari din România, de la care cumpăra piese de schimb şi produse siderurgice necesare desfăşurării activităţii.

Expirat
Controlor Calitate  -  SC JOUANEL MACHINE TOOLS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close