Controlor Calitate, flux - 12/24; 12/48

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3850 - 4300 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii superioare: control si expertiza produselor alimentare, ingineria produselor alimentare
- Abilitatea generală de învăţare;
- Rapiditatea în reacţii;
- Foarte bune abilitati de planificare;
- Abilitati de comunicare verbala si in scris;
- Atentie la detalii.
- Cunostinte avansate privind tehnologia prepararii produselor din carne;
- Cunostinte de legislatie sanitar veterinara, norme si reguli de igiena;

Descrierea jobului

- Controleaza/identifica si se asigura pe tot parcursul fluxului tehnologic pana la livrarea produsului finit ca sunt respectate procedurile interne in conformitate cu Standardele de calitate si siguranta alimentelor
- Se asigura ca se respecta normele igienico-sanitare, si situatii de urgenta, ce reprezinta conditii esentiale de-a lungul tuturor operatiilor si fazelor de prelucrare a preparatelor din carne.
- Controleaza calitatea materiilor prime si auxiliare pe tot procesul fluxului de productie pana la livrare. Acestea trebuie sa corespunda specificatiilor tehnice, standardelor si legislatiei in vigoare, deficientele constatate le va anunta sefului de departament in care se gasesc neconformitati imediat si ulterior pe email altor persoane implicate.
- Controleaza respectarea intregului proces de fabricatie incepand de la materiile prime/decongelare si auxiliare pana la predarea produsului finit catre livrare urmarind in mod deosebit:
  • - reteta de fabricatie a produsului;
  • - decongelarea produselor: timp de stationare, proprietati senzoriale, lotizari, igiena spatiu
  • - calitatea materiilor prime si auxiliare, a membranelor si materialelor;
  • - verifica prin sondaj prin cantarire condimentele ce alcatuiesc o sarja;
  • - verifica respectarea instructiunilor de lucru pentru fiecare utilaj si faza tehnologica;
  • - verifica existenta lotului atasat la produs in fiecare faza tehnologica;
  • - verifica modul de asezare a produselor pe bete si carucioare pastrandu-se distanta corespunzatoare pentru produsele fierte si afumate.
- Verifica modalitate de completare a fiselor de trasabilitate pe fluxul tehnologic si se semneaza pe acestea dupa fiecare verificare in dreptul produsului verificat. Orice abatere este trecuta in rubrica observatii ale rapoartelor de productie/trasabilitate si informare sef sectie.
- Raspunde de folosirea rationala a bazei tehnice si materiale puse la dispozitie pentru desfasurarea activitatii.
- Urmareste temperaturile din toate spatiile de productie si depozitare ( afisajul electronic).Orice abatere este semnalata atat sefului direct, personal tehnic cat si pe email factorilor de decizie ai SC Fox
- Urmareste respectarea fluxului tehnologic .

Descrierea companiei

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri.

Adresându-se tuturor celor 22 de milioane de consumatori români, din țară și din străinătate, FOX acoperă cu produse proaspete, de calitate și gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

După 22 de ani de creștere organică, de la începutul activității, în 1992, FOX, având sediul în București, reunește în prezent peste 800 de angajați, generând mult mai multe locuri de muncă, legate de afacerea principală. Ne preocupăm în permanență de dezvoltarea profesională continuă a angajaților, pentru a fi cât mai competitivi în mediul concurențial.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.