Publicat 11 Nov 2019 | Reactualizat 09 Dec 2019 | Expiră 12 Dec 2019

Content & Social Media Editor

CONFIDENTIAL
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei să fii vocea digitală a brandurilor noastre?

Dacă vrei să creezi conținut de brand si campanii de PR care generează o mulțime de linkuri avem loc în echipă pentru creativi cu scrisul în ADN și skilluri de comunicare și research, gata să-și suflece mânecile pentru proiecte de online și nu numai.

Dacă ai studii de comunicare, marketing sau chiar design și îți dorești să te dezvolți alături de un brand în plină ascensiune, hai la un interviu!

Descrierea jobului

Ce căutăm?

Marketing specialist

Content & Social Media Editor

Comunicarea este esențială, în acest fel reușim să aducem produsele și serviciile noastre cât mai aproape de oameni. Toate proiectele noastre trebuie să fie bine integrate pe canelele de social media așa că e loc pentru oameni pricepuți care să ne ajute la crearea poveștilor și scrierea lor în timp real.

Ce vei face în echipa noastră

Vei gestiona în paralel mai multe branduri. Rolul tău include programarea și publicarea conținutului, menținerea comunicării directe cu comunitățile și gestionarea proiectelor de social media.

Ce căutăm la viitorul nostru coleg

Candidatul ideal se simte ca acasă pe Facebook și Instagram, este un “problem solver” înnăscut, are skill-uri foarte bune de comunicare și vorbește fluent în emoji! Pasiunea pentru comunicare digitală e obligatorie, iar organizarea și atenția la detalii sunt cel puțin la fel de importante. Postul presupune gestionarea simultană a mai multor comunități și proiecte, totul într-un mediu alert și efervescent!

Ce ne-ar plăcea să ai la tine

O bună cunoaștere a gramaticii limbii române - pentru limba engleză primești puncte bonus;

Noțiuni de social media advertising;

Bun cunoscător al rețelelor de socializare;

Cunoștințe de marketing online;

Cunoștințe tehnice de Facebook Ads , promovarea conform politicilor Facebook, Google Ads si YouTube, gestionarea campaniilor sirezultatul acestora.

Cunoașterea tendințelor din domeniu și adaptarea stilului de comunicare la diferite branduri sau canale;

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

Content & Social Media Editor  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close