Contabilitate primara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Absolvent de studii superioare economice;
- Cunostinte medii de operare PC: Excel, Word, Outlook;
- Limba romana scris, vorbit (fara greseli gramaticale);
- Persoana dispusa sa invețe cu placere lucruri noi, firma ofera posibilitatea de perfecționare la locul de munca;
- Persoana cu bune abilitati de organizare, de comunicare si relationare cu clientii, cu colegii si managerii, limbaj diplomat si politicos;
- Persoana cu incredere in sine, cu atitudine pozitiva, punctuala, ordonata, dinamica, clara si coerenta in exprimarea verbala si scrisa, cu capacitate de asimilare rapida, initiativa si amabilitate, cu putere de concentrare si distributivitate, de gestionare corecta a situatiilor dificile.

Descrierea jobului

Contabilitate primara, suport HR. Detalii la interviu

Descrierea companiei

Avand acelasi obiect de activitate (executarea de lucrari de finisaje interioare), de la infiintare in 1994, compania noastra a trecut printr-un proces natural de dezvoltare si specializare, incepand cu proiectarea pentru case mici, birouri sau magazine, apoi continuand cu lucrari mari in banci, centre comerciale, hoteluri, showroom-uri auto, cinematografe etc.

Ca orice companie ne dorim sa ne mentinem, sa crestem, sa ne dezvoltam, consolidand pozitia pe segmentul de piata caruia ne adresam. Dar intelegem asta realizand din ce in ce mai bine lucrurile pe care le stim si nu incercand sa facem din ce in ce mai multe.

Stim sa executam finisaje, sa coordonam lucrari mari, cu un grad ridicat de dificultate, de multe ori spectaculoase, implicand efortul a sute de oameni.

Ne pastram partenerii (beneficiari, contractori, furnizori) de-a lungul anilor, avand mereu grija ca si ei sa ne pastreze pe noi.

Am implementat din 2007 Managementul Calitatii si ne-am stabilit standarde sub care nu acceptam sa coboram.

Si pentru ca timpul inseamna bani pentru orice investitor, ne organizam astfel incat sa respectam termenele de finalizare a lucrarilor, de multe ori recuperand intarzierile acumulate in fazele anterioare finisajelor (proiectare, structura, inchideri, instalatii).

Cunoasterea temeinica a sistemeor Rigips, Knauf si Lafarge la nivelul compartimentului tehnic duce la gasirea solutiilor ce pot economisi timp si bani clientilor nostri.

Daca in primii ani participam la targuri de profil sau apaream prin cataloage de specialitate, in timp ne-am convins ca nu are sens sa investim mult in publicitate, calitatea lucrarilor si pastrarea clientilor, multumiti de fiecare data de performanta noastra, reprezinta cea mai eficienta modalitate de a ne promova.

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.