Publicat 24 Iun 2008 | Reactualizat 23 Iul 2008 | Expiră 25 Iul 2008

Contabila cu experienta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam contabila cu experienta minim doi ani in SRL. Cautam persoane serioase, muncitoare, dornice si apte de a-si aprofunda cunostintele alaturi de o echipa formata din 5 contabili si un director economic.

Oferim posibilitatea promovarii in cadrul grupului, in functie de performantele obtinute.

Descrierea jobului

Postul oferit este cel de contabil in cadrul unui grup de firme, in care departamentul financiar-contabil este solicitat pe domenii de activitate diverse (cresterea si comercializarea animalelor vii, comert, productie material lemnos, comercializare produse farmaceutice de uz veterinar etc).

Pentru acest post cautam o persoana cu experienta, care sa lucreze documente primare, medii, financiar – bancare, analize pe balanta si sinteze financiare.

Oferim posibilitatea promovarii in cadrul grupului de firme si conditii de salarizare atractive, in functie atat de cantitatea, cat si -in principal- de calitatea muncii.

Cautam seriozitate si angajament pe termen lung.

Numai candidatii selectionati pe baza CV-urilor vor fi contactati.

Descrierea companiei

Grup de societati cu un vast domeniu de activitate (productie/comert masa lemnoasa, comert cu cereale, produse farmaceutice de uz veterinar, carne de porc si pasare etc)

Expirat
Contabila cu experienta  -  FARMASAN SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close