Contabil

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2500 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persoana dinamica, rezistenta la stres, cu bune abilitati de comunicare verbala si scrisa, dornica de afirmare, care sa se implice pe termen lung in activitatea financiara a companiei. Punct de lucru: Piata Romana, Sector 1

Daca esti specializat in domeniul financiar/ contabilitate, atunci sigur esti un candidat important pentru noi!

Cerinte:

- Cunostinte avansate de excel si intelegerea aprofundata a principiilor de functionare a sistemelor ERP si contabile
- Seriozitate si interes asupra activitatii desfasurate;
- Atentie sporita;
- Studii superioare;
- Capacitate de analiza si atentie la detalii.

Descrierea jobului

- Gestionarea, arhivarea documentelor contabile;
- Inregistrarea documentelor in programul de contabilitate;
- Pregatire declaratii;
- Asigura suport financiar-contabil.

Descrierea companiei

Radar Partycenter S.R.L. este singurul producator de articole party din Romania si principalul distribuitor de articole party si baloane. Compania s-a dezvoltat continuu si dispune de o experienta vasta, fiind lider de piata in urmatoarele domenii:

1. Distributia nationala de baloane latex si folie, articole de petrecere, heliu si accesorii pentru decoratiuni; 2. Personalizarea (inscriptionarea) baloanelor latex si folie; 3. Decoratiuni profesionale realizate de personal atestat CBA - Certified Balloon Artist – Pioneer SUA, singurul atestat recunoscut pe plan mondial; 4. Organizarea cursurilor de pregatire profesionala pentru societatile in domeniu (The Qualatex Event).

Suntem o companie dinamica si moderna care si-a consolidat pozitia de lider pe piata articolelor de petrecere din Romania. in ultimii ani, am urmat calea dezvoltarii rapide a activitatilor de business si am reusit sa imbunatatim continuu calitatea produselor, precum si diversificarea portofoliului de produse. Prin extinderea numarului de canale de distributie am reusit sa fim mai aproape de clientii si partenerii nostri. in fiecare an suntem prezenti la cele mai mari targuri de profil din lume pentru a fi la curent cu toate noutatile in domeniu si pentru a diversifica constant gama de produse.

De peste 12 ani, compania noastra ofera produse si servicii de cea mai buna calitate pe principalul magazin online de articole party - www.partycenter.ro, punand intotdeauna accentul pe relatia cu partenerii si clientii nostri.

Peste 5000 de articole sunt prezente in aproape toate orasele din tara prin retelele Cora, Carrefour, Metro, Auchan, Profi, Tip Top si online pe Emag, AllShops etc.

Publicat 7 iun. 2022 Reactualizat 5 iul. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.